Εκτός από τα πορτοφόλια αδειάζουν και τα ψυγεία!

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες «στρώνουν τραπέζι», τρώνε και πίνουν ό,τι βρουν, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμούνται…

Ο χορός των διαρρήξεων στην ανατολική Φθιώτιδα, καλά κρατεί! Μετά τις Ράχες, τον οικισμό στον ΑηΓιάννη και την Κουβέλα, χθες βράδυ σειρά είχε ο Καραβόμυλος, όπου άνοιξαν τουλάχιστον 6-7 σπίτια, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν φτάσει στο LamiaReport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή, μέσα σε 4 βράδια έχουν ανοίξει περισσότερα από 25 σπίτια. Η αστυνομία βέβαια «δεν ξέρει τίποτα», γιατί μέχρι τώρα δεν μας έχει δώσει κανένα συμβάν διάρρηξης ή κλοπής στην ανατολική Φθιώτιδα τις τελευταίες μέρες.

Ο τρόπος δράσης τους όλα αυτά τα βράδια δείχνει ότι πρόκειται για τους ίδιους κλέφτες. Επιλέγουν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι μέσα και κοιμούνται. Συνήθως σπάζουν τον «αφαλό» της πόρτας, ακόμη και αν είναι ασφαλείας. Στόχος είναι τα μετρητά και το ψυγείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, στην Παραλία Ραχών σε ένα σπίτι εκτός από τα 500 ευρώ που πήραν από το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, άνοιξαν το ψυγείο και έβγαλαν στο τραπέζι ό,τι φαγητά βρήκαν και τα κατανάλωσαν, μαζί με ένα μπουκάλι τσίπουρο.
Σε άλλο σπίτι στην Κουβέλα έφαγαν το κοτόπουλο με τυριά και άλλα εδέσματα, πήραν τα χρήματα και το κλειδί του αυτοκινήτου, χωρίς όμως να πάρουν το αυτοκίνητο.
Στον Καραβόμυλο χθες βράδυ, σε ένα από τα σπίτια ρήμαξαν το ψυγείο και πήραν επίσης μετρητά, ενώ δεν πήραν ένα δίκαννο που είχε σε εμφανές σημείο ο ιδιοκτήτης. Μέσα στο σπίτι κοιμόντουσαν 6 άτομα και κανείς τους δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Το θέμα των διαρρήξεων μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων της ανατολικής Φθιώτιδας, που έχουν αρχίσει πλέον να το «διασκεδάζουν», πειράζοντας ο ένας τον άλλον, λέγοντας «τι θα μαγειρέψουμε απόψε για τους κλέφτες?»

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους…

πηγή: LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει