Επερώτηση Ζέττας για καταγγελία εναντίον της ΔΕΥΑΜΒ

Με αποκαλύψεις κάνει ποδαρικό ο Αύγουστος για τον Δήμο Βόλου, στον οποίο μάλιστα η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ζέττα Μακρή και οι σύμβουλοί της, πριν λίγες ώρες κατέθεσαν σχετική επερώτηση, την οποία αυτή την ώρα κοινοποιούν και στην Εισαγγελία του Βόλου…

Διαβάστε την επερώτηση και θα καταλάβετε:

«Το Σάββατο 30-7-2011 περιήλθε στην κατοχή της επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας Ζέττας Μακρή πολυσέλιδη καταγγελία προς την κ. Εισαγγελέα Βόλου που, μεταξύ άλλων, αποδεκτών ανέφερε και τον δήμαρχο Βόλου.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας αναφέρεται σε ενέργειες συγκεκριμένου ατόμου, που κατ΄ αυτήν (την καταγγελία) ήταν σε γνώση της δημοτικής αρχής του πρώην δήμου Πορταριάς. Αναφέρεται, όμως, και σε πρόσφατες ενέργειες της ΔΕΥΑΜΒ, κατά τον μηνα Ιούλιο 2011, που, πάντοτε κατά τα καταγγελλόμενα, είναι εξώφθαλμα παράνομες και προκλητικές, προς όφελος του ιδίου πάντοτε προσώπου, που κατέχει και θέση συμβούλου του Δημάρχου Βόλου.

Δεν είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε την ακρίβεια των καταγγελλομένων. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε την δημοτική αρχή αν γνωρίζει τα καταγγελλόμενα, εάν είναι αληθή, εάν τα επικροτεί και εάν όχι τι μέτρα θα λάβει. Η σοβαρότητα των καταγγελλομένων επιβάλλει τον σχετικό έλεγχο, αλλά και την κοινοποίηση της επερώτησης αυτής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για τις κατά νόμο ενέργειές της.

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο, στο οποίο βασίζεται η επερώτηση, μαζί με τις φωτογραφίες, που υποστηρίζουν τις αιτιάσεις των καταγγελλόντων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει