Επικοινωνία Α. Κοπάνα με τον Ευρωβουλευτή Γ. Παπανικολάου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αργύρη Κοπάνα. Ο κ. Παπανικολάου συνεχάρη τον νέο Αντιπεριφερειάρχη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Είναι γνωστό ότι οι δύο τους συνδέονται με πολυετή φιλία και με κοινούς αγώνες, τόσο μέσα από την ΟΝΝΕΔ, όταν ο Γιώργος Παπανικολάου ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος, όσο και μέσα από τη Νομική Σχολή της Αθήνας, όπου φοιτούσαν.

Είναι επίσης γνωστό, ότι ο Γιώργος Παπανικολάου υπήρξε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον Αργύρη Κοπάνα με τον πρώην πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ο Αργύρης Κοπάνας, πολλές φορές προσφεύγει στην κρίση του Γιώργου Παπανικολάου ζητώντας την άποψή του. Ζήτησε δε, στη τηλεφωνική τους επικοινωνία, από τον ευρωβουλευτή να τον ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις στο ευρωκοινοβούλιο, κυρίως πάνω σε θέματα οδηγιών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται και ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει