ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ)

Δεκάδες κάτοικοι παραβρέθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση της Αγ. Βαρβάρας, όπου συναγωνιστές της Επιτροπής Αγώνα Θεσσαλίας κάλεσαν τους κατοίκους να αναλάβουν τη τύχη της ζωής στα χέρια τους. Για να αντιτάξουμε όλοι μαζί την οργάνωση μας και την αλληλεγγύη μας ενάντια στην πολιτική της διαρκούς αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος, τη μαζική ανεργία, τις περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, κοινωνικές υπηρεσίες.
Ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε: Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη τύχη της ζωής στα χέρια μας, οργανώνοντας τον αγώνα μας ενάντια στη κυβέρνηση της τρόικας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) που συνυπέγραψαν όχι το κούρεμα του χρέους αλλά το κούρεμα της ζωής μας. Συνυπέγραψαν στην εξόντωση του εργαζόμενου πληθυσμού, των συνταξιούχων, των νέων. Συνυπέγραψαν ένα προϋπολογισμό κοινωνικής καταστροφής, με αλλεπάλληλα χαράτσια που οδηγούν στη φτώχια και την εξαθλίωση. Να απαντήσουμε συλλογικά. Γιατί θέλουμε οι γειτονιές μας να γίνουν κομμάτι των αγώνων του έδωσε και δίνει ο λαός μας στις απεργίες και τις πλατείες.
Για να οργανώσουμε την αλληλεγγύη μας. Για να γίνουν οι γειτονιές μας, γειτονιές αντίστασης και διεκδίκησης κι όχι γειτονιές παρακμής και δυστυχίας.
Όλοι οι κάτοικοι έδωσαν τα τηλέφωνά τους για να δημιουργηθεί ένα πραγματικό δίκτυο αντίστασης και αλληλεγγύης, ενώ ενημερώθηκαν πλήρως για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το χαράτσι ακινήτων που ενσωματώνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Η έκδηλη οργή των κατοίκων της Αγ, βαρβάρας είναι η οργή όλων των καταπιεσμένων του καπιταλισμού σε χρεοκοπία.

Στη σημερινή συνέλευση εκλέχτηκαν δυο εκπρόσωποι για να οργανωθεί η σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά.
Η επόμενη συνέλευση της συνοικίας θα γίνει την Δευτέρα 28/11/2011, 5.00μμ, στην πλ. Αγ. Βαρβάρας στη Ν. Ιωνία καλώντας ακόμα περισσότερους να συμμετάσχουν στην λαϊκή συνέλευση.
Όλες οι γειτονιές και οι συνοικίες πρέπει να αναλάβουν αντίστοιχη δράση γιατί…..
…ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!

21 Νοέμβρη 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει