ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΥΟΚUSHINKAI KARATE ΣΤΟ ZΑΓΚΡΕΟ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Επέστρεψε χθες 28 Νοεμβρίου από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας(περιοχή Samobor) η Ελληνική Ομάδα της Ένωσης Εκπαιδευτών του Kyokushinkai καράτε , όπου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά( Knock-Down) SAMOBOR 2011 .Αξιόλογη η εμφάνιση των Ελλήνων Αθλητών , οι οποίοι κατέκτησαν ένα χάλκινο μετάλλιο τρίτη θέση , 3 πέμπτες και 2 oόγδοες θέσεις . Αναλυτικά το Χάλκινο μετάλλιο Κατέκτησε η Άννα Μελικιάδου στα -55 κιλά ( Γυναικών) , την 5η Θέση o Μελικιάδης Αριστοτέλης στα -80 κιλά ( από το Κιλκίς) και ο Παπαβλάχος Στάθης στα – 70 κιλά και την 8η θέση ο Enzo Shibelli στα -80 κιλά ( από την Ακαδημία kykoshinkai Βόλου), ο Αθανασιάδης Γιώργος στα -70 κιλά και η Πούλου Χρυσάνθη στα +65 κιλά Γυναικών ( από το Κιλκίς).

Το Κοουτσάρισα όλων των αθλητών , ανέλαβε ο Αρχηγός Βορείου Ελλάδος Sensei Μελικιάδης Οτάριο ( από το Κιλκίς ) με Βοηθό τον Sempai Ουζούνη Λάζαρο .Τις υπηρεσίες τους ως κριτές των αγώνων πρόσφεραν ο Κατσανδρής Γιώργος και η Στέκα Μαίρη , η οποίοι και απέσπασαν τα συγχαρητήρια των διοργανωτών και τής επιτροπής Διαιτησίας . Στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας , ως διεθνής Διαιτητής , πρόσφερε τις υπηρεσίες του ο Έλληνας Αρχηγός Γιώργος Κοσμίδης , ο οποίος διαιτήτευσε σχεδόν όλους τους ημιτελικούς και τελικούς όλων των κατηγοριών( Ανδρών και Γυναικών ) . Στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά kyokushinkai , τής Κροατίας , το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές τής Ευρώπης συμμετείχαν ,η Ουγγαρία με 4 Ομάδες (Dojo) , η
Βουλγαρία με 2 ομάδες (dojo) ,Η Ρουμανία με 2 ομάδες (Dojo) , Η Ελλάδα με 2 ομάδες (dojo) , η Ελβετία (1dojo) , Η Ιταλία (1 Dojo) , Η Πολωνία (1 Dojo) και η Κροατία με 4 Ομάδες (dojo).

Η Διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη της Αστυνομίας της Κροατίας ήταν άριστη και το κλίμα ιδιαίτερα φιλόξενο για όλες τις Ξένες αποστολές . Την επιμέλεια της Ελληνικής Αποστολής είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Σουβλέρης Αντώνιος , ο οποίος και δέχθηκε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του προέδρου της Οργάνωσης Kyokushinkai της Κροατίας Μilan Carasic ,για την δυναμική εμφάνιση και άψογη συμπεριφορά των Ελλήνων Αθλητών, προπονητών και Διαιτητών .

Η Ένωση Εκπαιδευτών και ιδιαίτερα ο Αρχηγός Εκπρόσωπος , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τούς Βολιώτες επιχειρηματίες Πάνο Παύλου , Κραββαρίτη Δημήτρη, Καραολάνη Βασίλειο και Καραλή Νικόλαο , για την οικονομική στήριξη των Αθλητών της Ακαδημίας Kyokushinkai – Bόλου ( αρχηγείο του Ελληνικού kyokushinkai ) ,την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής τους , στη Κροατία .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει