ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ KYOKUSHINKAI KARATE ΣΤΟ Samobor ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Για την Κροατία ( Ζάγκρεμπ) , αναχωρεί την Πέμπτη 24η Νοέμβριου , η Ελληνική Ομάδα τής Ένωσης Εκπαιδευτών kyokushinkai καρατε , η οποία θα εκπροσωπήσει την Χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά ( KNOCΚ-DOWN) Ανδρών -Γυναικών την 26η Νοεμβρίου . Η ελληνική Ομάδα αποτελείται από 4 Αθλητές και 2 Αθλήτριες , τον Ενζο Σίμπελι -80 κιλά , τον Παπαβλάχο Ευστάθιο -70 κιλά ,( από την Ακαδημία kyokushinkai – Βόλου) , καθώς και τους Μελικιάδη Αριστοτέλη -80 κιλά , Μελικιάδου Αννα -60 και , Αθανασιάδη Γιώργο -70 κιλά και Πούλου Χρυσάνθη -65 κιλά , με προπονητή -Κωουτς τον Αρχηγό Βορείου Ελλάδος Μελικιάδη Οτάριο .

Την Αποστολή Ελληνική Αποστολή θα συνοδεύσουν ο Αρχηγός Εκπρόσωπος τής Ένωσης Γιώργος Κοσμίδης και ο Πρόεδρος Σουβλέρης Αντώνιος καθώς και οι Διαιτητές – Κριτές Στέκα Μαίρη και Κατσανδρής Γεώργιος . Στην διάρκεια των Αγώνων ο Έλληνας Αρχηγός θα συναντήσει όλους τούς εκπροσώπους των χωρών Μελών της Ευρωπαϊκής οργάνωσης kyokushinkai και θα προσκαλέσει τον Πρόεδρο Shihan Koen Charenberg , καθώς Και τον Shihan Cyril Andrews ( Μέλος τής Επιτροπής εξεταστών τής Ευρώπης ) να διδάξουν στο Χειμερινό Καμπ ( Winter Camp) πού θα γίνει στο Πήλιο την 4η Φεβρουαρίου του 2012.

Ο Γιώργος Κοσμίδης , ως Διεθνής Διαιτητής , θα διαιτητεύσει σε όλους τους Αγώνες και θα παρακολουθήσει το Σεμινάριο των Αρχηγών – Εκπροσώπων της ευρωπαϊκής Οργάνωσης . Σεμινάριο Διαιτησίας όμως θα παρακολουθήσουν οι Βολιώτες εκπαιδευτές Κατσανδρής και Στέκα Μαίρη , οι οποίοι και θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου Ευρωπαϊκού Κριτού – Διαιτητού. Η Ένωση Εκπαιδευτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους Βολιώτες επιχειρηματίες και φίλους τού kyokushinkai Καρατε , Παύλου Πάνο , Κραβαρίτη Δημήτριο , Καραολάνη Βασίλη και Κάραλη Νικόλαο και για την ευγενική τους χορηγία , την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των Αθλητών .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει