Η δυναμική και ταλαντούχα δημοσιογράφος Μαρλέν Καφετζή

Η Μαρλέν Καφετζή έρχεται με ορμή να ταράξει το δημοσιογραφικό κατεστημένο και επεκτείνεται από την Αθήνα, στην Θεσσαλία.

Γεννημένη στην Αθήνα, με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης και τα ΜΜΕ σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο (Indianapolis university) μπήκε απο μικρή ηλικία δυναμικά στον χώρο της δημοσιογραφίας. Υπηρέτησε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση, σε μια απο τις πιο δημοφιλείς ενημερωτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος. Συμμετείχε σε ρεπορταζ που προκάλεσαν τριγμούς στο πολιτικο σκηνικό της εποχής.

Η άνθιση της διαδικτυακής δημοσιογραφίας βρίσκει την Μαρλέν Καφετζή στο zougla.gr και μετέπειτα σε ένα απο τα πιο έγκυρα και ιστορικά πλέον διαδικτυακά Μέσα, που έγινε ο προπομπός για πολλά υπάρχοντα.

Παράλληλα, αναλαμβάνει την αρχισυνταξία ραδιοφωνικών ενημερωτικών εκπομπών στον Alpha 98,9 και συνεργάζεται με μερικά απο τα πιο ηχηρά ονόματα του δημοσιογραφικού χώρου. Σύντομα αποκτά τη δική της εκπομπή. Εδώ και δυο χρόνια εργάζεται στα «Παραπολιτικά».

Το τελευταιο διάστημα, η Μάρλεν Καφετζή δραστηριοποιείται έντονα με την ελληνική ομογένεια σε Ευρώπη και σε Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαχητική και ταλαντούχα δημοσιογράφος, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτή τη φορα σε ρόλο έκπληξη, καθώς περνά μπροστά από τις κάμερες με ένα ανατρεπτικό concept.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι ετοιμάζεται και για το κοινό της Θεσσαλίας.

Υ.Γ.: Επειδή έχει συμβάλει στο e-Volos.gr, να της ευχηθούμε καλη τύχη και χαιρόμαστε με την πρόοδό της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει