Η Ζέττα Μακρή για την πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά την λήξη του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και φυσικά την πρόκριση του Ολυμπιακού Βόλου, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ζέττα Μακρή προχώρησε στην εξής δήλωση:

Ιστορικές στιγμές ζει η πόλη μας μετά τη σημερινή πρόκριση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στον επόμενο γύρο του Europa League. Όσοι βρεθήκαμε σήμερα στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με την Ραντ, είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τα μέλη της διοίκησης μία πρόκριση – ορόσημο για την ιστορία της ομάδας μας .

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας έκαναν για ακόμη φορά περήφανους και απέδειξαν ότι είναι άξιοι πρεσβευτές της πόλης μας τώρα και στην Ευρώπη.

Μπράβο στα παιδιά αυτά, μπράβο και στην τεχνική τους ηγεσία. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζει να πούμε και στους φιλάθλους, που με την κόσμια και ζωηρή παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό αποτέλεσαν δίκαια τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας, βροντοφωνάζοντας την υποστήριξη τους στην ομάδα.

Η Ευρώπη πλέον περιμένει την επόμενη εμφάνιση της ομάδας μας και η φίλαθλη Ελλάδα καταλαβαίνει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τις απαντήσεις του τις δίνει μόνο μέσα στα γήπεδα.

Καλή συνέχεια στην ευρωπαική πορεία της ομάδας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει