Η Ζέττα Μακρή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κα. Ζέττα Μακρή, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ για το θέμα του Ολυμπιακού, δήλωσε τα εξής:

«Μπορεί με περίτρανο τρόπο να αποδείχτηκε η νομική προχειρότητα, με την οποία είχε ληφθεί η προηγούμενη καταδικαστική απόφαση και η ομάδα μας να παραμένει στην Super League, αλλά οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία εξακολουθούν να είναι οργισμένοι και πικραμένοι.

Η αφαίρεση των 10 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και ο πενταετής αποκλεισμός μας από την Ευρώπη θα πρέπει να προβληματίσουν τους κυρίους και τις κυρίες, που συνηγόρησαν με την αδράνειά τους την απαξίωση της ομάδας και της πόλης μας.

Δυστυχώς, αποδείχτηκε πως όλοι αυτοί που δήλωναν πρωτεργάτες στην προσπάθεια δικαίωσης της ομάδας μας δεν αγωνίστηκαν τελικά με τον απαιτούμενο μεθοδικό, στοχευμένο και επιτυχή τρόπο. Περιορίστηκαν σε εκ προοιμίου αποτυχημένες συσκέψεις και εξαγγελίες και με κωλυσιεργίες, λάθη και παραλείψεις δεν στήριξαν την ΠΑΕ, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της πόλης μας, με αποτέλεσμα τις αυστηρές για την ομάδα μας αποφάσεις.

Δηλώνουμε την πλήρη συμπαράσταση μας στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία. Οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία ΑΠΑΙΤΟΥΝ, επιτέλους, ακόμη και στην έφεση που θα ασκηθεί στην UEFΑ να υπάρξει η αναγκαία στήριξη της ομάδας και των θέσεων της και να καμφθούν οι μεθοδευμενες κινήσεις, που παρατηρήθηκαν εναντίον μας, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι εκπρόσωποι μας στην UEFA».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει