Η Ζέττα Μακρή για το χρέος 1.255.468,20 (!!!) ευρώ του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου στο ΙΚΑ

Επερώτηση για το χρέος του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου στο ΙΚΑ, ύψους 1.255.468,20 ευρώ, κατέθεσε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου και οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι. Η επερώτηση έχει ως εξής:

Σε δημοσίευμα της Εφημερίδας «Καθημερινή» στις 24/7/2011 γίνεται αναφορά στη σελ. 3 της οικονομικής έκδοσης στους μεγάλοοφειλέτες του ΙΚΑ. Ανάμεσα σε αυτούς τους οφειλέτες είναι και το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με οφειλή ύψους 1.255.468, 20 ευρώ. Κατά το συγκεκριμένο δημοσίευμα η δημοτική αρχή μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε κανενός είδους διακανονισμό.

Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση διαμηνύει δια των αρμοδίων οργάνων urbi et orbi ότι θα εφαρμόσει το μέτρο της αναγκαστικής κατάσχεσης για τους μεγαλοοφειλέτες του ΙΚΑ, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου – Κοινωφελής Επιχείρηση, παρακαλούμε, όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που έχετε κάνει για τον απαιτούμενο διακανονισμό με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ e-Volos.gr: Καλά ρε, πώς καταφέρατε εκεί στον ΔΗΠΕΘΕ Βόλου να χρωστάτε τέτοιο ποσό στο ΙΚΑ; Τί πληρώνατε τόσα χρόνια; Με πόσα και πού συνεχίζεται να μας χρεώνεται καθημερινά;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει