Η ΝΟ.ΔΕ Μαγνησίας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ή υποταγή ή αφανισμός!..

Το εκβιαστικό δίλημμα Παπανδρέου – Γερουλάνου σε όσους αρνούνται την παράδοση στο αντιδημοκρατικό καθεστώς τους

Από τη ΝΟ.Δ.Ε Μαγνησίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ανακοινώνονται τα εξής:

«Τους πιο ακραίους φόβους μας για το μέγεθος της ανικανότητας και της έλλειψης σοβαρότητας και υπευθυνότητας από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ήρθε – δυστυχώς – να επιβεβαιώσει ο διακεκριμένος «αυλικός» του, Παύλος Γερουλάνος, για τον οποίο πλέον ευθέως τίθεται το ερώτημα για το ποιας μορφής Πολίτευμα πιστεύει και θέλει να υπηρετεί! Ασφαλώς, πάντως, όχι το σημερινό, θεμελιώδεις αρχές και αξίες του οποίου ποδοπατεί βάναυσα και προκλητικά.

Η απόπειρα αφανισμού του Ολυμπιακού Βόλου, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε «παράγκες» που υποτίθεται ότι ο γαλαζοαίματος… σοσιαλιστής θέλει να γκρεμίσει (!!!) προκειμένου να πεισθεί ο σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός ότι ο μαχητής Γιωργάκης συνεχίζει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς, είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια φασίζουσας έμπνευσης ενέργεια. Καθώς η όποια εξυγίανση δεν μπορεί να επιτευχθεί με αποφάσεις που στερούνται κάθε νομιμότητας και απλώς υπαγορεύονται από τις πολιτικές ανάγκες της κυβέρνησης

Στο πλαίσιο του άθλιου αυτού επικοινωνιακού σχεδιασμού, εύκολα διακρίνει κανείς και την αποκρουστική και αντιδημοκρατική προσπάθεια επίδειξης ισχύος, από δειλούς, ανίκανους πολιτικούς σε βάρος δύο πόλεων, δύο κοινωνιών, μεσαίου μεγέθους, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της υποταγής στο σύνολο της κοινωνίας, που καθημερινά εξεγείρεται με τα λουκέτα, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση και που συμπυκνώνεται στο: «Όσοι αμφισβητούν την κυριαρχία μας, αυτά παθαίνουν. Δεν σας άρεσε η Β’ Εθνική, ήρθε η ώρα να πληρώσετε με αφανισμό. Απαιτούμε πλήρη υπακοή»!

Προφανώς ο ελληνικός λαός δεν θα υποκύψει στους νέους άθλιους εκβιασμούς αυτής της εθελόδουλης σε ξένα συμφέροντα και επιρροές κυβέρνησης, που με κάθε τρόπο επιθυμεί να γίνει αρεστή στα αφεντικά της. Και θα δώσει την απάντηση που πρέπει, αλλά όχι με τον τρόπο που είδαμε προχθές το βράδυ με τα επεισόδια, που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί αυτών που τα καλλιεργούν και τα επιδιώκουν.

Όλοι μαζί, με σύνεση και σοβαρότητα, προσηλωμένοι στις αρχές του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος και στη νομιμότητα, να δώσουμε τον αγώνα για τη δικαίωση, απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει να βουλιάζει στην ανυπαρξία και την ανικανότητά της και δυστυχώς απειλεί να συμπαρασύρει και όλη τη χώρα.

Την βαρβαρότητα, την έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας, τον στραγγαλισμό στοιχειωδών ελευθεριών και δικαιωμάτων δεν βιώνουν μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ή οι πολίτες του Βόλου, αλλά το σύνολο της κοινωνίας και γι’ αυτό η απάντηση θα πρέπει να έρθει μέσω της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας, τις εκλογές. Ας μην παρασυρθούμε από τις αθλιότητες τους, όσο εξοργιστικές και προκλητικές κι αν είναι και ας αγωνιστούμε για να αποτελέσουν σύντομα ένα οριστικό παρελθόν, έστω και εφιαλτικό.

Με ειρηνικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, με μορφές αγώνα στο πλαίσιο της κοινωνικής αποδοχής και βέβαια με προσφυγές στη Δικαιοσύνη, τελευταίο προπύργιο απέναντι στην αυθαιρεσία και την απολυταρχική συμπεριφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου, ας στείλουμε το μήνυμα αντίστασης και αμφισβήτησης του αντιδημοκρατικού καθεστώτος που επιχειρούν, με κάθε τρόπο, να εγκαταστήσουν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει