Κάνε κι εσύ ένα τατουάζ. Μπορείς!

Δεν ξέρω αν το έχει πάρει το μάτι σας, αλλά τα tattoo στον ελληνικό πληθυσμό έχουν αυξηθεί επικίνδυνα και όταν λέω επικίνδυνα εννοώ σε βαθμό αηδίας.

Πριν καμιά 20ετία tattoo έκαναν οι ναυτικοί και τα πρεζάκια, λίγο αργότερα στο κόλπο μπήκαν και οι ροκάδες, μετά οι μποέμ φοιτητές και φτάσαμε στο σημείο σήμερα, να χτυπάει tattoo και η Λίτσα από την Άνω Κουτρουβάλα που περιμένει κάθε βδομάδα να πάει Σάββατο για να φορέσει το λαμέ φόρεμα και να πάει στις πίστες.

Τώρα ειδικά που καλοκαίριασε, δε βλέπεις και τίποτα άλλο.

Εντάξει προσωπικά θεωρώ ότι γενικά το θέμα του tattoo είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να χαρακτηρίσει ένα tattoo ως ωραίο ή άσχημο. Παρόλα ταύτα, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες tattoo που είναι πραγματικά για τον π*****!

Κατηγορία 1η
Γκομενονόματα: Το κάψιμο, ο νταλκάς και το ντέρτι σε όλο τους το μεγαλείο. Ναι – ναι ξέρω, κάποιοι το βρίσκετε ρομαντικό, αλλά επειδή το 95% των ζευγαριών θα χωρίσει, καλύτερα αρκεστείτε σε ένα μπουκέτο λουλούδια, παρά στο να τρέχετε για εγχειρήσεις μετά. Ξέρω άτομο που έχει 3 διαφορετικά ονόματα. Δε λέω μαλακίες.

Κατηγορία 2η
Tribals: Εκτός του ότι είναι η πιο κιτς κατηγορία και τα προτιμούν συνήθως κάτι τρυπημένοι τύποι με αμάνικα, γιατί δε λες απλά ότι έκανες μια μουντζούρα στο χέρι σου επειδή δεν έχεις καθόλου φαντασία; Εκτός αν ανήκεις σε καμιά tribe της Αφρικής και τώρα εδώ στην ξενιτιά, θέλεις κάτι να σου θυμίζει την πατρίδα.

Κατηγορία 3η
Ημερομηνίες και ονόματα: Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ γιατί είναι λεπτό το ζήτημα. Ρωτάω τύπο που έχει τατουάζ «Γιάννης 2003» τι σημαίνει και μου απαντάει: «το έκανα για τον αδερφό μου που πέθανε». Πιστεύεις ότι αυτό κατά κάποιον τρόπο τον τιμάει ή το γράφεις για να θυμάσαι πότε έγινε; Ας σοβαρευτούμε λίγο, μερικά θέματα είναι προσωπικά και πρέπει να τα κρατάμε για τον εαυτό μας και αν μη τι άλλο με αυτόν τον τρόπο γίνονται δημόσια. Αν μοστράρεις στο μπράτσο σου το όνομα του φίλου/αδερφού/ξαδέρφου που έχασες απλά είσαι μοιρολάτρης και ευαισθησιολάγνος.

Κατηγορία 4η
Ζώδια: Δηλαδή εσένα τόσο πολύ σε έπεισαν οι αστρολογικές προβλέψεις του Πητ και της Λίτσας, που αποφάσισες να χτυπήσεις και τατουάζ τη βλακεία που έχεις στον εγκέφαλο. Χτύπα και ένα φλιτζάνι με καφέ από πάνω, ρίξε και μια πασιέντζα από κάτω και θα είσαι ακατανίκητος.

Και φυσικά, η πιο ηλίθια κατηγορία όλων των εποχών…

Κατηγορία 5η
Κινέζικα: Είσαι μαλάκας ε; Εντάξει είναι μόδα τα Κινέζικα το κατανοώ, αλλά και εσύ είσαι μαλάκας. Είσαι από την Κίνα; Όχι. Έκανες ταχύρυθμα μαθήματα κινέζικων το καλοκαίρι που μας πέρασε; Όχι. Σου αρέσει γενικά η κινέζικη κουλτούρα; Παπάρια, ούτε να τους βλέπεις δε θες. Ε τι στο διάλο μου κοτσάρεις το κινέζικο τατουάζ τότε; Ήταν κάτι προσωπικό αυτό που ήθελες να γράψεις και επέλεξες τα κινέζικα για να μην το καταλαβαίνει κανείς ε; Κουράδες αλογόμυγας, αφού ρε Καραηλίδη μπορεί να σε έχουν ρωτήσει και 6000 άτομα τι σημαίνει, στην τελική αυτό δεν ήθελες; Κόλπο για γκομενάκια ε; Τρομερό. Όλοι όσοι έχετε κάνει κινέζικο τατουάζ, Γαμ..στε! (屌你老母)

πηγή: Ramnousia.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει