Κακοποιοί απείλησαν τον Απ. Γκλέτσο – Επεισόδιο και με την αστυνομία (Video)

Ποιός είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε χθες βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, όταν έφτασε ως “μαινόμενος ταύρος” στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας…Ηρέμησε μόνο, όταν ήρθε άρον- άρον, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης και τον διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.

“Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο…. από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα…Θα φθάσω μέχρι τον Υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους”, είπε στο LamiaReport, o Απόστολος Γκλέτσος.

Οι κάτοικοι της Στυλίδας και όλης της Ανατολικής Φθιώτιδας ξέρουν…. Η αστυνομία χρόνια τώρα ξέρει…. Η δικαιοσύνη επίσης ξέρει….και όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!!!!
Η γνωστή συμμορία σκορπά τον τρόμο σε όλη την περιοχή…Κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, ναρκωτικά και πολλά άλλα…
Κι όμως κυκλοφορούν με το γνωστό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, με φιμέ τζάμια σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στους ντόπιους και διερχόμενους οδηγούς…

Οι καταγγελίες από πολίτες τα τελευταία χρόνια άπειρες…κι όμως δεν γίνεται τίποτα!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Απ. Γκλέτσος μετά από σωρεία παραπόνων και καταγγελιών που δέχθηκε από δημότες διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει….

Το επεισόδιο

Χθες βράδυ ο Δήμαρχος την ώρα που οδηγούσε στον δρόμο προς Καραβόμυλο, εμφανίστηκε ξαφνικά το γνωστό αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο και σε αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.
Πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Λίγες ώρες αργότερα επιστρέφοντας από την Παλαιοκερασιά όταν σταμάτησε μπροστά στο πατρικό του για να κατεβάσει τη μητέρα του, τον πλησίασαν με μηχανάκι δύο από τα γνωστά μέλη της συμμορίας και τον απείλησαν, λέγοντάς του;<< Εμείς θα τα πούμε…>>

Ο Απ. Γκλέτσος άφησε την μητέρα του και μαζί με συνεργάτες του πήγε στο αστυνομικό τμήμα Στυλίδας για να καταγγείλει το γεγονός, αλλά ήταν μόνο ένας αστυνομικός και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα έφτασε ως μαινόμενος ταύρος στον αξιωματικό υπηρεσίας, στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Μόνο όταν ήρθε ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης κατάφεραν να τον ηρεμήσουν, αφού του υποσχέθηκαν ότι θα δουν άμεσα το θέμα.

Δείτε την δήλωση, που έκανε στο LamiaReport, εκείνη την ώρα έξω από το αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας:

Πηγή – LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει