Καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα ΤΕΙ Τρικάλων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Σύμφωνα με την καταγγελία του Μ.Α.Σ χθες πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Τρικάλων το Δ.Σ. του συλλόγου των φοιτητών ,όπου με πρωτοβουλία του ΜΑΣ ζητήθηκε να είναι η συνεδρίαση ανοιχτή, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι σπουδαστές.

Αναλυτικά η καταγγελία της Μ.Α.Σ:

«Οι εκπρόσωποι των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ αρνήθηκαν στους σπουδαστές την είσοδο στην αίθουσα του Δ.Σ κλείνοντας τους κυριολεκτικά την πόρτα κατάμουτρα!!! Άλλη μια προσπάθεια από τους εκπροσώπους της πλουτοκρατίας στις σχολές να κρατήσουν τους σπουδαστές στην άγνοια και μακριά από τους δρόμους του αγώνα για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Είναι άραγε τυχαίο που όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που το σπουδαστικό κίνημα είναι σε αναβρασμό λόγω του Νέου Νόμου Πλαίσιο για ΑΕΙ-ΤΕΙ.; Και φυσικά ο εκφυλισμός δεν σταματάει εδώ.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ παρέπεμψαν προς τη Γ.Σ. αίτημα διαγραφής από το Δ.Σ της εκπροσώπου της Π.Κ.Σ. γιατί , είχε το «θράσος» να φωτοτυπήσει και να βγάλει έξω από την σχολή το καταστατικό του Συλλόγου!!!

Ας μας εξηγήσουν οι εκπρόσωποι των ΔΑΠ και ΠΑΣΠ από πού κ ως πού αυτό αντιτίθεται στους σκοπούς του συλλόγου; Δεν έχει κάθε μέλος του συλλόγου το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να κατέχει και να γνωρίζει το καταστατικό;

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι τυχαίο φυσικά. Η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ είναι γνήσιοι εκπρόσωποι των κομμάτων τους (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), συμφωνούν στην ουσία του Νόμου – Έκτρωμα που διαλύει την εκπαίδευση άσχετα από τις μικροδιαφωνίες που εκφράζουν. Παραδίδουν αβίαστα την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και την φοιτητική-σπουδαστική μέριμνα στις επιχειρήσεις όπως ακριβώς ψήφισαν τα κόμματά τους.»

Πηγή – TrikalaNews

Μπορεί επίσης να σας αρέσει