Κυκλοφορεί και προκαλεί η συμμορία της Στυλίδας

Τα μέλη της συμμορίας της Στυλίδας συνεχίζουν να κάνουν βόλτες ανενόχλητα μέσα στην Στυλίδα και στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας την τοπική κοινωνία με την συμπεριφορά τους αλλά και την αστυνομία.

Τον έναν από αυτούς τον είδαν να κυκλοφορεί με μηχανάκι στην οδό Κωστορίζου στην Στυλίδα. Χθες το βράδυ επίσης περνώντας με το κόκκινο αυτοκίνητο από τις Ράχες(στον παραλιακό προς Φάρο), πυροβολούσαν στον αέρα.

Στην Στυλίδα και σε όλη την ανατολική Φθιώτιδα η δράση των μελών της συμμορίας μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων, που δηλώνουν αγανακτισμένοι και τρομοκρατημένοι αφού βλέπουν την αναποτελεσματικότητα της πολιτείας, που δεν μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

«Έτσι όπως το πάνε αυτοί σε λίγο καιρό θα τους έχουν κάνει και ήρωες…ενώ εμείς δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε και θα φυλάμε με τις καραμπίνες αγκαλιά τις περιουσίες μας….να μου το θυμηθείτε ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή στο μέλλον θα έχουμε και θύματα, μόνο που δεν ξέρω από ποια πλευρά θα είναι…», έλεγε χθες βράδυ στα τοπικά Μέσα, κάτοικος της περιοχής.

Χωρίς να διαψεύσουν το συμβάν, από την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας άφηναν να διαρρεύσει ότι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, αφού έτσι είναι ο νόμος.

Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας έλεγαν ότι για τα συγκεκριμένα άτομα από την αστυνομία έχουν σχηματισθεί «άπειρες» δικογραφίες για πολλά αδικήματα και έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ότι από εκεί και πέρα δεν είναι δικό τους θέμα.

Πηγή: LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει