Κ. Αγοραστός: «Να στηρίξουμε την Εθνική ομάδα Βόλεϊ»

Πρόσκληση σε όλους τους Τρικαλινούς και γενικότερα τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν τους προκριματικούς αγώνες βόλεϊ της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2013 που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων και να στηρίξουν τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών απηύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη τύπου σήμερα στα Τρίκαλα.

Στη συνέντευξη μίλησαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα αθλητισμού κ. Ευθύμης Ρεντζιάς, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο προπονητής της Εθνικής κ. Αλέκος Λεώνης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ασκληπιός κ. Γιάννης Γιαννούλης και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ κ. Χρήστος Βογιατζής, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στα Τρίκαλα προκειμένου να αγωνιστεί στους προκριματικούς για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2013», τόνισε στην τοποθέτησή του ο κ. Κώστας Αγοραστός και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα πρώτα της βήματα έχει ξεκαθαρίσει ότι στηρίζει έμπρακτα τέτοιες υψηλού επιπέδου διοργανώσεις οι οποίες έχουν προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας συμβάλλοντας στην ανάδειξη της περιοχής μας αλλά και δίνοντας το έναυσμα στις νέες και τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Ο κ. Κώστας Αγοραστός επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως: «ως αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε διατεθειμένοι και στο μέλλον, με ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες – εργαζόμαστε γι’ αυτό -, να συμβάλλουμε στη διοργάνωση τέτοιων υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ, τους αθλητές, τους συνοδούς, τους τεχνικούς και όλους όσοι συνέδραμαν στην απόφαση να γίνουν στα Τρίκαλα τα δύο παιχνίδια. Ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές, αλλά και τους χορηγούς που όπως είπε «έχουν αντιληφθεί τη σημασία και την ιδιαιτερότητα αυτών των διοργανώσεων».

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Οι αγώνες στα Τρίκαλα να αποτελέσουν την αφετηρία πολλών επιτυχιών στο μέλλον» τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός.
Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμης Ρεντζιάς τόνισε στην τοποθέτησή του: «Η έλευση της εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών στα Τρίκαλα για τα δύο παιχνίδια με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη στον δρόμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου είναι ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που αναμένεται να αγκαλιαστεί ζεστά από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Εθνική ομάδα ανδρών οποιουδήποτε αθλήματος δίνει επίσημα παιχνίδια στα Τρίκαλα» και συνέχισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζουν έμπρακτα τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις καθώς η φιλοσοφία τους είναι η προώθηση του υγιούς αθλητισμού σε συνδυασμό με την υπεραξία που δίνουν αγώνες αυτού του επιπέδου στην τοπική κοινωνία και αγορά .Επίσης είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία στα νέα παιδιά του τόπου μας τα οποία έχουν πολλές δυνατότητες ,να γνωρίσουν από κοντά τον παλμό του αθλήματος να ταυτιστούν με τους παίχτες και τελικά να αγαπήσουν και να ασχοληθούν γενικότερα με τον αθλητισμό.

Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας και όταν θα τους βλέπουμε να αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου θα χαιρόμαστε δίπλα γνωρίζοντας ότι η προσπάθεια τους ξεκίνησε από το Δημοτικό κλειστό Τρικάλων».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ -1.JPG

Μπορεί επίσης να σας αρέσει