Κ.Καρτάλης: «Η ΕΠΟ οφείλει να αναμένει»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιο είχε, το πρωί της Δευτέρας 19.9, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης σχετικά με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί απόφασης του ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο συνεδριάζε σήμερα, να απελευθερώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Σε συνέχεια της επικοινωνίας, ο Κ. Καρτάλης απέστειλε έγγραφο προς τον κ. Πιλάβιο που χαρακτηρίζεται ως «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΜΕΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ» στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Πληροφορίες όπως αποτυπώνονται σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, φέρουν το Δ.Σ. της ΕΠΟ να αποφασίζει σήμερα 19.9.2011 την απελευθέρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως σας μετέφερα και κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, εκκρεμεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σε ότι αφορά στα ασφαλιστικά μέτρα και την αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός Βόλου, απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδος, ενδεχομένως και στις 20 ή 21 Σεπτεμβρίου 2011.

Με βάση τα παραπάνω, και με τη βεβαιότητα ότι η επιστολή μου δεν θα εκληφθεί ως παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου αλλά ως κατάθεση άποψης για ένα θέμα που απασχολεί μία ολόκληρη πόλη και συναρτάται με την προσπάθεια της για μία νέα σελίδα του ιστορικού σωματείου, εκτιμώ ότι θα συμφωνήσετε με την άποψη ότι η ΕΠΟ οφείλει να αναμένει την ως άνω απόφαση του Διοικητικού Εφετείου πριν εξετάσει το θέμα της απελευθέρωσης των παικτών και λάβει οιαδήποτε σχετική απόφαση.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει