Κ.Ο. ΚΚΕ: Να λειτουργήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση η νέα ιχθυόσκαλα Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η ιχθυόσκαλα Βόλου τείνει να ξεπεράσει τον Περιφερειακό του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου (ΠΣΒ) σε χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου αφού ήδη μετρά πάνω από 20 χρόνια.

Σημειώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί ένα εξάμηνο από τότε που το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας παραχώρησε τη διαχείριση της νέας ιχθυόσκαλας Βόλου στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ). Παρ’ ότι δαπανήθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ για το έργο στης ιχθυόσκαλας και έχει οριστεί ο ΟΚΑΑ φορέας διαχείρισης, ωστόσο δεν προχωρά και είναι άγνωστο πότε θα γίνει η μετεγκατάσταση στα νέα κτήρια των αλιειών και ιχθυεμπόρων.

Επειδή παρατηρείται αδικαιολόγητη στασιμότητα στο πότε θα λειτουργήσει η νέα ιχθυόσκαλα και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια οι συντελεστές της ιχθυόσκαλας φιλοξενούνται σε πρόχειρες κατασκευές που στερούνται βασικών προδιαγραφών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας τι μέτρα θα πάρει άμεσα ώστε να λειτουργήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση η νέα ιχθυόσκαλα Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει