Λουκέτο σε δύο μαγαζιά του Βόλου από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στην ανάκληση των αδειών λειτουργίας ενός καφέ στην Αγριά κι ενός ουζερί στο Βόλο προχώρησε η επιτροπή ποιότητας ζωής που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι.

Στην πρώτη περίπτωση, με ψήφους έξι υπέρ της ανάκλησης και τρεις κατά, η επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει στην αφαίρεση της άδειας καθώς δεν μπορεί να παραβλέψει περίπου 40 παραβάσεις μέχρι τώρα και τις καταγγελίες των περιοίκων.

Το καφέ απασχολεί περίπου 30 εργαζόμενους, ενώ η τελευταία παράβαση που βεβαιώθηκε ήταν ότι τα ηχεία που έχει στο εξωτερικό χώρο οχλούσαν τους περιοίκους, ενώ κατατέθηκε και μήνυση ιδιώτη για το γεγονός ότι ενοχλούνται περίπου 200 περίοικοι.

Επίσης η επιτροπή αποφάσισε ότι μέχρι την Παρασκευή πρέπει να γίνει νέος έλεγχος από το Υγειονομικό και αν διαπιστωθεί ότι τα ηχεία αποσύρθηκαν από τον εξωτερικό χώρο, δεν θα γίνει ανάκληση της άδειας, αν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσκόμισε έγγραφο αυτοψίας της ίδιας υπηρεσίας ότι σε έλεγχο που έγινε μόλις χθες, τα εξωτερικά ηχεία είχαν αφαιρεθεί.

Στην περίπτωση του ουζερί, ο ιδιοκτήτης δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση και αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάκληση της άδειας, καθώς διαθέτει εγκαταστάσεις με γεννήτρια, που δεν εγκρίνει το υγειονομικό.

Στην επιτροπή συζητήθηκαν ακόμη οι περιπτώσεις 13 καταστημάτων, που επρόκειτο να γίνει ανάκληση άδειας, για διάφορες παραβάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει