Λύσσαξαν με το κοινωνικό πρότυπο του Ντάνου, αλλά για τον ΣΚΑΪ αβαβά…

Βαρύγδουπα άρθρα, σχόλια και αναλύσεις στον απόηχο της επιτυχίας (δεν έχει σημασία το μέγεθος ή από πού προήλθε) του Γιώργου Αγγελόπουλου, με όλο το κακό συναπάντημα να εκφράζει άποψη και μάλιστα περισπούδαστη για τον ορθόν του προτύπου ή όχι. Μέχρι και τον δήμαρχο της Σκιάθου, Δημήτρη Πρεβεζάνο, έβαλαν στο στόχαστρο… Εδώ θα μου πείτε ενέπλεξαν τον Παπαδιαμάντη, στον Πρεβεζάνο θα κώλωναν.

Και άρχισε ο δημόσιος διάλογος και έδωσαν και πήραν τα κατηγορώ, τη μία εναντίον όσων εκμταλλεύονται τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την άλλη εναντίον του ίδιου του Αγγελόπουλου. Ο λόγος; Η ουσία; Το αποτέλεσμα; Να ‘χαμε να λέγαμε… Και μάλιστα από ανθρώπους στρατευμένους από αυτή καθ’ αυτή την εξουσία, που δημιουργεί παιχνίδια τύπου Survivor, που εκμεταλλεύεται παιχνίδια τύπου Survivor, που μεταδίδει εν τέλει την κατάντια που όλοι αυτοί μαζί έσπευσαν εκ των υστέρων να αποδοκιμάσουν.

Καλά ρε αλάνια, ούτε μισή γραμμή για τον ΣΚΑΪ; Ούτε μια φράση για τον Αλαφούζο ή τη νύφη της Μπακογιάννη; Ούτε μια πρόταση για τη ναυαρχίδα του ελληνικού Τύπου «Καθημερινή»;

Για τέτοιους ξεφτίλες ο λόγος τελικά!

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει