"Μάχη" στα προεκλογικά χαρακώματα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ αποκλεισμού του ψηφοδελτίου του καταγγέλει ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Αθανασός – ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση που προ ολίγων λεπτών εξέδωσε η παράταξή του, “Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας”

Μία ημέρα μετά την κατάθεση των 4ων ψηφοδελτίων, που διεκδικούν τη νέα επιμελητηριακή αρχή κι ενώ έχει ήδη προηγηθεί ένας σκληρός πόλεμος εναντίον του υποψήφιου και υποστηριζόμενου και από τη Νέα Δημοκρατία προέδρου Απόστολου Αθανασού, σήμερα η παράταξη του αντάρτικου γαλάζιου ψηφοδελτίου υπό τον Αριστοτέλη Μπασδάνη, που παρασκηνιακά, όπως λέγεται, υποστηρίζει ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο οποίος είχε παραιτηθεί για τους γνωστούς και πλέον λόγους, προσπαθεί, βασισμένη σε αβάσιμα τυπικά κωλύματα, όπως καταγγελεί ο κ. Αθανασός, να αποκλείσει το ψηφοδέλτιό του από τις επιμελητηριακές εκλογές.

Η παράταξη του κ. Μπασδάνη λοιπόν, κάποια εκ των μελών της οποίας, όπως και ξεκάθαρα πλέον καταγγέλουν υποψήφιοι του κ. Αθανασού, κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου του κ. Πλαστάρα, έφτασε στο σημείο να εγκαλέσει ακόμα και τις διαδικασίες, με απώτερο σκοπό τον αποκλεισμό του κ. Αθανασού και του ψηφοδελτίου του.

Διαβάστε την ανακοίνωση – καταγγελία, που προ ολίγων λεπτών εξέδωσε η παράταξη του κ. Αθανασού “Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας”:

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την τήρηση ή μη των τυπικών διαδικασιών συμμετοχής της παράταξής μας στις επιμελητηριακές εκλογές, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Καταθέσαμε, ως οφείλαμε, εμπρόθεσμα και νομότυπά στην εκλογική επιτροπή του Επιμελητήριου Μαγνησίας των εκλογών, τις υποψηφιότητες με τα ονόματα των υποψηφίων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και την επιταγή για τα απαιτούμενα παράβολα, με εμπρόθεσμη ημερομηνία. Για την διαδικασία αυτή έχουμε στα χέρια μας αποδεικτικό παραλαβής των ενενήντα πέντε αιτήσεων υποψηφιοτήτων.

2. Η είσπραξη της επιταγής έγινε από το Επιμελητήριο και στην κατοχή μας υπάρχει αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας.

3. Είμαστε απόλυτα συνεπείς ως προς τις τυπικές μας υποχρεώσεις και κανένα απολύτως πρόβλημα, τυπικό ή ουσιαστικό δεν υπάρχει για τη συμμετοχή της παράταξής μας στις επιμελητηριακές εκλογές.

4. Η οποιαδήποτε διαδικασία ακολούθησαν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου για να διεκπεραιώσουν το μεγάλο φόρτο που προέκυψε από τις καταθέσεις των δικαιολογητικών αφορά το ίδιο το Επιμελητήριο και όχι εμάς.

Αυτοί που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκλείσουν τη Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας από τη συμμετοχή της στις επιμελητηριακές εκλογές, προβάλλοντας αβάσιμα τυπικά κωλύματα, θα εισπράξουν εμπρόθεσμα την ουσιαστική απάντηση από τους επιχειρηματίες του Νομού μας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στο παρελθόν και τις μεθοδεύσεις του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει