Μαζική συγκέντρωση-πορεία με αντιμνημονιακό περιεχόμενο οργανώνεται στον Βόλο για το Πολυτεχνείο

Αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά θα έχει φέτος η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικών των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης, φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι που θα κατέβουν μαζικά στους δρόμους.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 17.00, προγραμματίζεται συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας.

H οργανωτική επιτροπή καλεί κάθε φορέα, αντί για στεφάνι, να καταθέσει ένα άνθος και τα χρήματα του κόστους του στεφανιού να αποδοθούν στους εργαζόμενους της ΚΟΝΤΙ για κάλυψη μέρους των εξόδων του δίκαιου, μακροχρόνιου και επίπονου αγώνα τους.

Η πορεία θα διέλθει τις οδούς Ιωλκού και Ιάσονος και θα καταλήξει στο Ηρώο της παραλίας, όπου θα γίνει κατάθεση λουλουδιών.

To ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστεί συγκέντρωση στην Πλατεία Πανεπιστημίου στις 18.00, χωρίς να ακολουθήσει πορεία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στο μεταξύ, σε συζήτηση για «μια άλλη 17 Νοέμβρη για τους αγώνες της και τις ανάγκες του σήμερα» καλούν στο Θόλο του Πανεπιστημίου συνδικαλιστές αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην οποία ομιλητής θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει