Μαζικός αυνανισμός Νο2: Ο χορός

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο να πάει κανείς, λιγότερο χορεύουν. Λες και ο χορός είναι η πεμπτουσία του Έλληνα. Το κακό δεν περιγράφεται. Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και τα νούμερα να χορεύουν ακατάπαυστα εδώ και δυο χρόνια. Και όταν λέμε για νούμερα, απευθύνομαι φυσικά στα τηλεοπτικά νούμερα.

Μαζεύτηκαν πέρσι όλοι οι καθυστερημένοι «τηλεαστέρες» που προφανώς έμειναν χωρίς δουλειά και είπαν «Ας χορέψουμε»! Και μπήκαν σε ένα τηλεοπτικό στούντιο που είχε πιάσει αράχνες, κάλεσαν και τους συγγενείς τους και 150 βλαμμένα που ήταν όνειρο ζωής τους, να ουρλιάζουν στην τηλεόραση και ξεκίνησαν τους χορούς, τις κριτικές, τις αποχωρήσεις και όλο το υπόλοιπο στημένο concept που από τότε που ξεκίνησε ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ.

Είναι όμως ακούραστοι οι μπαγάσηδες. Θέλουν πάντα να ανεβαίνουν επίπεδο. Έτσι, μετά την άκρως πετυχημένη τηλεοπτική, χορευτική, περσινή χρονιά φέτος είπαν «αααααπ, το βρήκαμε! Καλά ε, θα τους τρελάνουμε όλους! Φέτος θα χορεύουμε σε πάγο»! Γιατί ως γνωστόν το 2ο δημοφιλέστερο χόμπι του Έλληνα μετά το χορό, είναι το πατινάζ. Τα πρόκοψαν στο έδαφος, το πατινάζ τους μάρανε. Φυσικά μετά ακολουθεί ρυθμική γυμναστική σε πισίνα, χορευτικές φιγούρες από ελεύθερη πτώση και όλοι οι υπόλοιποι άκρως θεαματικοί τρόποι να δείξεις ότι είσαι ηλίθιος.

Χορεύετε; Γ@μιέστε; Κλ@νετε;

ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει