"Μας τιμά ότι για μια ακόμη φορά Βολιώτες αθλητές μας πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις"

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στους Βολιώτες κωπηλάτες που διακρίθηκαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Τα συγχαρητήριά του στους Βολιώτες πρωταθλητές κωπηλασίας Mιχ. Κουσκουρίδα, Κων. Χρηστομάνο, Αλ. Λουλούδη, Κων. Ζαχείλα, Ε. Χειμάριο και Αλ. Δαφνή, για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε επιστολή του τα ακόλουθα:

«Για τη μεγάλη επιτυχία σας να κατακτήσετε ένα χρυσό και δυο χάλκινα μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Kωπηλασίας εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων με την Εθνική μας Ομάδα, στην Κωνσταντινούπολη, θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για λαμπρή συνέχεια.

Μας τιμά και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, Βολιώτες αθλητές μας πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις στο άθλημα της κωπηλασίας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι κόποι και οι μεγάλες προσπάθειές σας να ανταμείβονται πάντα και να έχετε δύναμη και υγεία.

Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στη διοίκηση του ΝΟΒΑ που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη, στον προπονητή σας, στους υπόλοιπους αθλητές που κατέλαβαν την 4η θέση και σε όποιους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτής της μεγάλης επιτυχίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει