Μεθυσμένος απείλησε με όπλο εφήβους!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής. Η παρέα είχε μαζευτεί και πάλι στο γνωστό σημείο και όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι την ώρα που διαπληκτίστηκαν με έναν άνδρα από την Ροδίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr, μετά το φραστικό επεισόδιο ο άνδρας έφυγε από την εκκλησία, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι όλα έχουν τελειώσει.

Ωστόσο, κάποια στιγμή είδαν τον 38χρονο να επιστρέφει με ένα μηχανάκι αλλά και με ένα όπλο στο χέρι, απειλώντας τους πως θα τους σκοτώσει! Αμέσως οι νεαροί, ηλικίας 18 έως 20 ετών, σοκαρισμένοι άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν από την μανία του άνδρα, ο οποίος ήταν μεθυσμένος!

Έντρομη η μητέρα ενός παιδιού που άκουσε τη φασαρία έτρεξε στο σημείο και όρμησε πάνω του πιάνοντάς τον από πίσω, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε και άλλους γείτονες για βοήθεια.

Ο «πιστολέρο» στη θέα και άλλων γειτόνων που έτρεξαν για βοήθεια, επιβιβάστηκε στο μηχανάκι και έγινε καπνός. Όχι για πολύ όμως, καθώς οι αστυνομικοί, οι οποίοι φαίνεται πως τον γνώριζαν καλά, τον εντόπισαν στην περιοχή της Ροδίτσας στις 4:30 τα ξημερώματα και του πέρασαν χειροπέδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει