Με αποδοκιμασίες + προσαγωγές η παρέλαση στην παραλία του Βόλου (Video)

«Άδειασμα» υφυπουργού Ελευσινιώτη σε κυβέρνηση και Δήμαρχο Βόλου για τους φράκτες και τα δρακόντεια μέτρα στην παραλία

Οι μαθητές αγνόησαν επιδεικτικά τους επισήμους

Με αποδοκιμασίες, 2 προσαγωγές, τους μαθητές να αγνοούν τους επισήμους και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτριο Ελευσινιώτη, ως επρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας, να «αδειάζει» κυβέρνηση και Δήμαρχο Βόλου για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ολοκληρώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην σιδηρόφρακτη παραλία του Βόλου.

«Δεν συμφωνώ, δεν είναι σε εμένα η οργάνωση, αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή όλοι είμαστε Έλληνες, όλοι πλέον έχουμε καταλάβει είμαστε ομόψυχοι, είναι στο DNA μας, νομίζω ότι την επόμενη φορά δεν θα πρέπει να υπάρχουν, όχι μόνο εδώ, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος», δήλωσε μετά το τέλος της παρέλασης ο υφυπουργός Δημήτριος Ελευσινιώτης για τους φράκτες στην παραλία του Βόλου, «αδειάζοντας» κυριολεκτικά κυβέρνηση και Δήμαρχο Βόλου, ο οποίος είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της παρέλασης.

Λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα κατά την ώρα κατάθεσης στεφάνων στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου, πολίτες συμμετέχοντες σε block του ΕΠΑΜ αποδοκίμασαν τους επισήμους, με τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρούν στην προσαγωγή δύο γυναικών, οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες μετά το τέλος της παρέλασης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Μαγνησίας, καθώς και πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr, με τους μαθητές να αγνοούν επιδεικτικά τους επισήμους, μη γυρίζοντας τα κεφάλια τους προς το μέρος τους και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απ’ άκρη σ’ άκρη της παραλίας του Βόλου και τους κάθετους προς αυτήν δρόμους.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου η τρικομματική χούντα έδειξε το φασιστικό της πρόσωπο!!!

Το στυγερό φασιστικό πρόσωπο της τρικομματικής χούντας των δωσιλόγων, αντίκρισαν για μια ακόμα φορά οι πολίτες του Βόλου, σήμερα το πρωί λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης.

Κατά την ώρα της προσέλευσης των …επισήμων δωσιλόγων και πάσης φύσεως και προελεύσεως γερμανοτσολιάδων, οι δυνάμεις καταστολής προέβησαν στην προσαγωγή δυο συμπολιτισσών, οι οποίες συμμετείχαν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας και …τόλμησαν να αποδοκιμάσουν τους εγχώριους συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ!

Παρ’ ό,τι οι δυο συμπολίτισσες επέδειξαν στα αστυνομικά όργανα τις αστυνομικές τους ταυτότητες, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων.

Η ενέργεια αυτή, είναι προφανές ότι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της ενορχηστρωμένης κατατρομοκράτησης των πολιτών, προκειμένου να αποσβεσθεί η οργή, η αγανάκτηση και η συνεχώς εντεινόμενη διάθεση απείθειας, ανυπακοής και αντίστασης.

Είναι προφανές ότι τα απεχθή πολιτικά υποκείμενα έχουν συνειδητοποιήσει αρκούντως, ότι η ώρα του μεγάλου λαϊκού ξεσηκωμού δεν θα αργήσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το φαύλο πολιτικό σύστημα και τη διαπλεκόμενη παρασιτική οικονομική ελίτ!

Καλούμε τους συμπολίτες μας σε απόλυτη επαγρύπνηση και προετοιμασία, γιατί η ώρα της τελικής κρίσης πλησιάζει.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας
25/03/2013

Μπορεί επίσης να σας αρέσει