Νέα άτομα στη Διοίκηση του Μπάσκετ της Νίκης

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την διενέργεια εκλογών, ο Ερασιτέχνης απέκτησε νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Κώστα Λάζο, με στόχους, όραμα και διάθεση για ακόμη περισσότερη… δουλειά.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ πλαισιώθηκε με νέα άτομα και αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Υπήρξε και η αποχώρηση του Λευτέρη Κρατίδη η οποία είναι απώλεια και η Δ.Ε. μπάσκετ μαζί με την διοίκηση του Ερασιτέχνη τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο.

Τα μέλη που απαρτίζουν την Δ.Ε. μπάσκετ είναι οι: Νίκος Οικονόμου, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Κουκουβίνος, Γιώργος Δεληκούρας, Μάνος Κρικελάς, Γιώργος Κατσαλής, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γιάννης Καζεπίδης, Γιώργος Καραγεωργόπουλος, Χρήστος Παρασκευάς, Ζωή Διαμαντή, Γιάννης Παπαδήμος, Στέλιος Κολόζος, Γιάννης Νιαώτης, Αποστόλης Πανιόπουλος.

Τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης βρίσκονται στην οδό Μαιάνδρου 14 στο Γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» με τηλέφωνο το 24210 60320 και είναι στη διάθεση των παιδιών και των γονέων για να εγγραφούν στα τμήματα υποδομής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει