Νέος θρήνος στο Βόλο – Πνίγηκε 64χρονος ψαράς ανοιχτά της Πελασγίας

Αναποδογύρισε η βάρκα και “έφυγε” μπροστά στα μάτια του φίλου του, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Λαμίας

Μια νέα τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει το Βόλο και την Μαγνησία, λίγες ώρες μερά το θάνατο του 47χρονου αγρότη από την Αισωνία στην περιοχή του ΧΥΤΑ και λίγες ημέρες μετά τον απαγχονισμό του 20χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας αλλά και το άγριο φονικό του 29χρονου στο κέντρο της πόλης.

Αυτή τη φορά η τραγωδία εκτυλήχθηκε στην Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής της Πελασγίας, με θύμα έναν 64χρονο ψαρά από το Βόλο, ο οποίος πνίγηκε όταν, γύρω στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής και στην προσπάθειά του, μαζί με έναν φίλο του, να σηκώσουν την άγκυρα που είχαν ρίξει για να ψαρέψουν, η βάρκα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 64χρονος χάθηκε κάτω από τα νερά, παρά τις προσπάθειες του φίλου του να τον συγκρατήσει, όπως μετέδωσε το Α.Π.Ε. Λίγο αργότερα λιμενικοί και ψαράδες της περιοχής έσπευσαν σε βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο δεύτερος ψαράς, ηλικίας 58 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Για το θάνατο του 64χρονου έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τα αίτια διερευνούν οι Αξιωματικοί του Λιμεναρχείο Γλύφας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει