Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Εφήβων -Νεανίδων -Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ (Προκριματικών Αγώνων Πανελλήνιου) Εφήβων -Νεανίδων -Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών , την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρμένιου.

Στην Επίσημη Διοργάνωση της ΕΛΟΚ, η οποία οργανώθηκε από το Σύλλογο Στεφανοβικείου του Αθανασίου Καραπλιάγγου , υπό την Αιγίδα των Δήμων ΚΙΛΕΛΕΡ και ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, συμμετείχαν 75 Αθλητές και Αθλήτριες επιλεγμένοι από 25 Συλλόγους της Ένωσης Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ με ένα ιδιαίτερα υψηλό Τεχνικό και Αγωνιστικό Επίπεδο. Το Πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι Λαίτσου Ελένη και Κομίτσας Ρίζος , ο πρώην Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης , οι Αντιδήμαρχοι Πρίντζου Αρετή , Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης ( Ρήγα Φεραίου), Καμπανάς Δημήτριος (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αρμενίου)και η Δημοτική Σύμβουλος Παπαστεργίου Φωτεινή(Κιλελέρ), καθώς και πλήθος θεατών , συγγενών και φίλων του Αθλήματος , οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερα κόσμιο τρόπο και άψογη συμπεριφορά την διοργάνωση και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των Αθλητών στους αγώνες πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Κατά την Τελετή Έναρξης ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης , καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τούς Δύο Δημάρχους για την οικονομική τους στήριξη και βοήθεια , ιδιαίτερα την περίοδο αυτή πού οι Δημοτικές Αρχές αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και υποσχέθηκε ότι με πρόταση του θα έλθουν στην περιοχή αρκετές διοργανώσεις. Με την σειρά τους οι Δήμαρχοι υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί σε αυτές τις Πρωτοβουλίες οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Περιοχή . Στην συνέχεια εκ μέρους της Ένωσης , ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ και ο Πρόεδρος του Δ|Σ της Ένωσης ,Τανούρης Ευστάθιος απένειμαν τιμητικές Πλακέτες στους Δημάρχους για την πολύτιμη προσφορά τους και ζήτησαν από αυτούς να κάνουν έναν χαιρετισμό και την Επίσημη κήρυξη των Αγώνων .

Τιμητικές Πλακέτες, όμως απένειμε η Δήμαρχος Λαίτσου Ελένη σε δυο παλιές Πρωταθλήτριες Ευρώπης από το Στεφανοβίκειο τις αδελφές Καραπλιάγγου Βάσω και Βαλεντίνα οι οποίες δόξασαν και πρόβαλαν τον Δήμο το 2000 -2005 τόσο σε Εθνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Την παρουσίαση όλων των Διαιτητών , στη τελετή έναρξης έκαναν τα μελή της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΚ Πανετσίδης Νικολαος (Βέροια -Διεθνής Διατρητής) και Ευθυμιάδης Χαράλαμπος, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Εθνικούς Διαιτητές διεξήγαγαν τους Αγώνες κατά τον πλέον άψογο, δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο.

Η Ένωση Βορείου και κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν οικονομικά το Πρωτάθλημα ,από το Αρμένιο , Στεφανοβίκειο και Λάρισα ιδιαίτερα το Κέντρο Αποκατάστασης LASER CENTER (Λάρισα)για την πολύτιμη βοήθεια τους .Επίσης ευχαριστεί όλους όσους πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ώστε να διεξήχθη το πρωτάθλημα με επιτυχία, στην Γραμματεία τις Τερζουδη Αθ., Στέκα Μ, Κωστοπούλου Ε, Σιδηροπούλου Β, Κρίσιλα Κ, Αφες Καραπλιάγγου ,τους Γουρνάρη κ. , Γκοντόλο Αθ., και Τερζούδη Ιωάννη .

Την οργάνωση , προετοιμασία των αγώνων ανέλαβε εξ ολόκληρου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στεφανοβικείου Αθανάσιος Καραπλιάγγος με την καθοδήγηση και επίβλεψη του Αντιπροέδρου Γιώργου Κοσμίδη και του Προέδρου της Ένωσης Τανούρη Ευστάθιου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει