Ορφανό το πολιτικό κεφάλαιο Νάκου – Θα «σφαχτούν» μέχρι τις εκλογές

Ο ένας έχει πάρει το καλάμι και τρέχει – τρέχει – τρέχει, μέχρι που… στο τέλος και μάλιστα άπραγος, αφού τίποτα δεν θα έχει καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει, θα κουραστεί!

Η άλλη, που προσωπικά πάντα μου ήταν συμπαθής και αν μη τι άλλο το αξίζει και όμως… χωρίς καν να υπάρχει λόγος, συνεχίζει με την γνώριμη μαεστρία της… να δημιουργεί εχθρούς! Γιατί…;

Ο άλλος, που άνετα θα μπορούσε εδώ και χρόνια να είναι κοινοβουλευτικός και επίσης το αξίζει, κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση και του διαφεύγουν σημαντικά, σημαντικότατα θα λέγαμε, με όλο το θάρρος, θέματα. Ωστόσο μπορεί! Αρκεί να το πιστέψει…!!!

Εδώ το πιστεύει ο άλλος, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί ελέω… κουμπαριάς!

Στους τρεις + τον τέταρτο και καταϊδρωμένο κουμπάρο, προσθέστε και καμιά τέσσερις – πέντε ακόμα, οι οποίοι την μία εβδομάδα του μήνα ονειρεύονται, καταφανώς ξεσκέπαστοι, το βουλευτικό ψηφοδέλτιο και τις άλλες δύο εβδομάδες του μήνα κοιμούνται και ξυπνάνε δήμαρχοι του Βόλου, ενώ την μία εβδομάδα που περισσεύει, αν δεν ψαρεύουν στα θολά νερά του δημαρχιακού μηχανισμού, τότε προσπαθούν να δημιουργήσουν κόντρες με τον Μπέο, για να κερδίσουν το τέταρτο της δημοσιότητας που τους αναλογεί.

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς… αφενός ότι το πολιτικό κεφάλαιο Νάκου παραμένει ορφανό και αφετέρου ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές, εθνικές ή αυτοδιοικητικές, όλοι οι παραπάνω θα έχουν μεταξύ τους «σφαχτεί».

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει