Ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους αλιείς στον ΟΛΒ

Ικανοποίηση των αλιέων για τη μεταφορά του σημείου πρόσδεσης

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες μέρες η μεταφορά του σημείου πρόσδεσης των αλιευτικών σκαφών, που ελλιμενίζονται στο Βόλο, στο θαλάσσιο χώρο του καταφυγίου σκαφών αναψυχής ( μαρίνα τελωνείου), ενώ από σήμερα κοινοποιούνται επιστολές με τις οποίες ζητείται η απομάκρυνση των σκαφών από το εν λόγω σημείο αγκυροβολίας.

Τα ανωτέρω γνωστοποιήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα σε συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΒ Α.Ε, Δημήτρη Θεοδώρου παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Αλιευτικών Συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας και του τοπικού συλλόγου.

Ο κ. Κοπάνας δήλωσε ότι : « Είναι θετική εξέλιξη η μεταφορά του σημείου πρόσδεσης των αλιευτικών σκαφών. Η μεταφορά αυτή εξυπηρετεί τους Αλιείς και αποτέλεσε αίτημά τους.

Σήμερα, μαζί με την Ομοσπονδία, επισκεφθήκαμε το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοδώρου για να του θέσουμε το ζήτημα της επιτάχυνσης των διαδικασιών μεταφοράς και είμαστε ικανοποιημένοι για την έγκαιρη ανταπόκριση του

Επίσης, ο κ. Κοπάνας με την ευκαιρία της επίσκεψης του στον ΟΛΒ ενημερώθηκε για το γενικό προγραμματικό σχέδιο (master plan) του λιμένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει