Ο Α. Κοπάνας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας για την απόφαση της ΕΠΟ δήλωσε τα εξής:

«Η ΕΠΟ αντιλήφθηκε-έστω και σε δεύτερο βαθμό-ότι το ποδόσφαιρο δεν εξυγιαίνεται με αδικίες! Τα «εξιλαστήρια» θύματα κατασκευάζονται όχι για να επέλθει η κάθαρση, αλλά για να αθωωθούν οι πραγματικοί εγκληματίες.

Η κατάφωρη αδικία, που υπέστη ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόφαση του υποβιβασμού του πρωτοβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ, αποκαθίσταται εν μέρει…

Αφενός μεν είμαστε ικανοποιημένοι διότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία στο πρωτάθλημα τους Σούπερ Λίγκ, αφετέρου δε πικρή γεύση αφήνουν η αφαίρεση των βαθμών και κυρίως ο αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις.

Η αποφυγή του υποβιβασμού ήταν ένας στόχος, που συσπείρωσε γύρω του και ενεργοποίησε όλες τις δυνάμεις. Υπήρξε καθολική και συνολική αντίδραση. Συστράτευση όλων στον κοινό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, η ομάδα μας, η ομάδα που μας ενώνει, ΑΞΙΖΕΙ να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ λιγκ, ΑΞΙΖΕΙ να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, ΑΞΙΖΕΙ να διακρίνεται στην Ευρώπη. Η ΕΠΟ μας αφαιρεί αυτό που επάξια έχουμε κερδίσει και ταυτόχρονα μας προσφέρει αυτό που ήδη έχουμε κατακτήσει. Ο ένδικος αγώνας πιθανότατα θα συνεχιστεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ για την απόλυτη δικαίωση.

Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε σταθερά δίπλα στον Ολυμπιακό, τη διοίκηση και τους φιλάθλους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει