Ο Δήμαρχος της πόλης, Π. Σκοτινιώτης, για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ για το θέμα του Ολυμπιακού, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συγκρατημένη αισιοδοξία που εξέφρασα με τη δήλωσή μου την περασμένη Κυριακή αποδείχθηκε τελικά βάσιμη. Η παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου στη Σούπερ Λίγκα αποτελεί αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη, πολλώ μάλλον αν ληφθεί υπόψη το εξαιρετικά αντίξοο περιβάλλον.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό τη συντεταγμένη προσπάθεια του Δήμου Βόλου και του συνόλου των τοπικών φορέων, με την ουσιαστική στήριξη των βουλευτών του Νομού Ροδ. Ζήση, Κ.Καρτάλη, Θ. Νάκου και Π. Μαρκάκη, και την επιμονή μας να ξεχωρίζουμε από την πρώτη στιγμή την ομάδα από τα φυσικά πρόσωπα και το αγωνιστικό από το εξωαγωνιστικό μέρος.

Το αν ο Ολυμπιακός θα αξιοποιήσει τα όποια ένδικα μέσα έχει στη διάθεσή του, αποτελεί δική του επιλογή. Η στήριξη του Δήμου είναι δεδομένη, όπως είναι δεδομένη και η στήριξή του σε όλα τα αθλητικά σωματεία του ενιαίου Δήμου Βόλου και συνολικά στον τοπικό αθλητισμό.

Σε κάθε περίπτωση, η περιπέτεια αυτή πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία για να γυρίσει ο Ολυμπιακός οριστικά σελίδα, διασφαλίζοντας το γόητρο και την αξιοπρέπεια της ομάδας και κόβοντας κάθε σχέση με καταστάσεις και παράγοντες που σηματοδοτούν τη βαθιά κρίση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει