Ο Κώστας Θεοδώρου νέος πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου

Δείτε τα υπόλοιπα μέλη της νέας Διοίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης και συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, αποτελούμενη από τα τρία μέλη που εξελέγησαν από τη γενική συνέλευση της ΦΑΒ και τα δύο που ορίστηκαν από το Δήμο Βόλου.

Νέος πρόεδρος είναι ο κ. Κώστας Θεοδώρου, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν ως εξής:

Αντιπρόεδρος: Αναστασία Μορφογιάννη του Κωνσταντίνου
Γεν. Γραμματέας: Αντωνία Γιαννουσά του Δημητρίου
Ταμίας: Γεώργιος Σκαμπάς του Νικολάου
Μέλη: Σταυρής Νάκος του Αθανασίου

Αμέσως μετά ο κ. Θεοδώρου απεύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας προς όλα τα μέλη, παλιά και νέα, τόσο των διοικήσεων, όσο και της Φιλοπτώχου, τονίζοντας την ανάγκη υπηρέτησης του κοινού σκοπού, που είναι αποκλειστικά και μόνο η υπηρέτηση των αναγκών του Ιδρύματος και η προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ήρθαμε εδώ ως εθελοντές, χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπικά κίνητρα και τείνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας με όλους, υπογράμμισε. Τα παιδιά, η ίδια η κοινωνία, έχουν ανάγκη ένα ισχυρό και λειτουργικό ορφανοτροφείο, ικανό να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες ανάγκες. Περιθώρια άλλων αντιπαραθέσεων και διχαστικών πρακτικών δεν υπάρχουν, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό.

Ζητούμε από όλους ανεξαιρέτως τη συνεργασία και τη στήριξή τους. Εμείς, είπε ο κ. Θεοδώρου ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, έτσι θα βαδίσουμε προς όφελος των παιδιών, που τόσα περιμένουν από εμάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει