Ο Κ. Χαλέβας στην τουριστική έκθεση του Μιλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN από την θέση του προέδρου του Ευρωπαικού Δικτύου και στο πλαίσιο της προβολής του Ευρωπαϊκού προγράμματος CHARTS, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κων/νος Χαλέβας παρευρέθηκε στην τουριστική έκθεση του Μιλάνο. Εκεί συναντήθηκε με εκπροσώπους της Περιφέρειας του Βένετο, της Τοσκάνας και της Λομπαρντίας, με σκοπό την συνεργασία μαζί τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα και την προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος κ. Χαλέβας δήλωσε ότι πέρα από την υποχρέωση που έχουμε να προβάλλουμε το CHARTS στόχος μας ήταν η συνεργασία με το Βένετο δεδομένου ότι η Περιφέρεια του Βένετο αποτελεί τον 1ο πανευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό και τον 4ο παγκοσμίως. Επιδίωξη της ΠΕΘΕ είναι η συνεργασία και ανταλλαγή καλών πρακτικών προκειμένου να ωφεληθεί η ΠΕΘΕ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στο Μιλάνο με τις Ιταλικές περιφέρειες συζητήθηκε και ενημερώθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου, το οποίο θα γίνει σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, τα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού στην Αθήνα και στο Βόλο και του οποίου η τελική ημερομηνία καθορίστηκε 10-13 Σεπτεμβρίου 2014. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον εκ των παρισταμένων για την συμμετοχή τους στο τελικό συνέδριο του προγράμματος CHARTS. H τουριστική έκθεση του Μιλάνου αποτελεί ένα σημαντικό πόλο τουριστικής προβολής των κρατών μελών που συμμετέχουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει