Πανελλήνιο συνέδριο για τον αθλητισμό στο Βόλο

Στο Βόλο θα φιλοξενηθεί το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής με θέμα «Διαχείριση Αθλητισμού στις Νέες Οικονομικές Συνθήκες, Χωρική Ανάπτυξη», το τριήμερο 2-4 Δεκεμβρίου 2011.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού (ΕλλΕΔΑ), το Δήμο Βόλου (μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού, Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων. Τελεί, δε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας (Ειδική Γραμματεία Διατροφής & Άθλησης).

Το πρόγραμμα και οι στόχοι του συνεδρίου θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Η ΕλλΕΔΑ είναι επιστημονκή, μη κερδοσκοπική εταιρεία, βασικός σκοπός της οποίας είναι η εκπαίδευση των στελεχών του Ελληνικού Αθλητισμού σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται αυτό, είναι η διοργάνωση ενός επιστημονικού / επαγγελματικού συνεδρίου ετησίως σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας.

Στο Βόλο, οι εργασίες του συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Κτήριο Παπαστράτου) και μπορεί να τις παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος, όπως στελέχη του αθλητισμού, εκπρόσωποι εθνικών ομοσπονδιών, αθλητικών συλλόγων, αθλητικοί φορείς, γυμναστές, καθηγητές φυσικής αγωγής στα σχολεία, επιστημονικό προσωπικό, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και Αθλητικής Διοίκησης, καθώς και άλλων συναφών σχολών και τμημάτων, πχ. Οικονομικό, Χωροταξία κ.α., στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιοκτήτες ή στελέχη αθλητικών μονάδων (ιδιωτικά γυμναστήρια, αθλητικές κατασκηνώσεις), εταιρείες παροχής αθλητικών υπηρεσιών, δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ κ.α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει