ΠΑΟΚ: Αποφάσισε για Κεντζιόρα και Μπάμπα ο Λουτσέσκου

[ad_1]

Με νωπές τις δάφνες από την εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη με 3-2 επί της Αμπερντίν στο «Πιτόντρι», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπροστά, για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα 30/10, 19:30, Cosmote Sport 2), με τους «ασπρόμαυρους» να μην έχουν νεότερα προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να έχει διαθέσιμους για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ραχμάν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα. Οι δύο αμυντικοί συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο αμφότεροι θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως αποφάσισε ο Λουτσέσκου, ο Μπάμπα θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική (Κυριακή 12/11, 17:30 – Τούμπα), ενώ ο Κεντζιόρα, θα λείψει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (26/11, 17:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Στο όριο των καρτών με δύο βρίσκονται οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τόμας Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει