Που πας ρε Καραμήτρο…

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ e-Volos.gr

Πανηγυρίζουν οι Έλληνες τραπεζίτες για τη συμφωνία της «οικονομικής διάσωσης» της Ελλάδας και ταυτόχρονα της Ευρώπης.

Δικαιολογημένα; Φυσικά!

Οι Ελληνικές τράπεζες ήταν ένα βήμα μακριά από πολύ δυσάρεστες εξελίξεις ή να το πω πιο λαϊκά οι τράπεζες ήταν με το ένα πόδι στον τάφο και οι αποφάσεις των Βρυξελλών τους έδωσαν το «φιλί της ζωής» όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά.

Πανηγυρίζουν οι «υπάλληλοι» των τραπεζιτών. Είναι αυτονόητο πως δεν αναφέρομαι στους τραπεζικούς υπάλληλους.

Δικαιολογημένα; Φυσικά!

Πιστεύοντας πως εκτέλεσαν την «αποστολή» τους με επιτυχία, είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουν να είναι «υπάλληλοι» με τις ίδιες ή και ακόμη περισσότερες απολαβές.

Πανηγυρίζουν τα Μ.Μ.Ε. που εκτελούν χρέη γραφείων Τύπου της κυβέρνησης.

Δικαιολογημένα; Φυσικά!

Για αρκετό καιρό ακόμη θα συντηρούνται από τον κρατικό κορβανά μέσω διαφημίσεων κρατικών επιχειρήσεων, αφού αυτή τη δύσκολη οικονομικά χρονική περίοδο, οι κρατικές επιχειρήσεις αποτελούν ίσως και τους μοναδικούς πελάτες που έχουν κάποια σχετική ρευστότητα.

Πανηγυρίζουν και οι «υπάλληλοι» αυτών των Μ.Μ.Ε.

Δικαιολογημένα; Φυσικά

Θα συνεχίσουν να εκτελούν χρέη εκπροσώπων Τύπου της κυβέρνησης και φυσικά θα συνεχίσουν να έχουν ένα ή και δύο ή και περισσότερους μισθούς…

Βέβαια αυτό που δεν λαμβάνουν υπόψη αυτοί οι υπάλληλοι είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και αυτό τους έκανε αναλώσιμους.

Πανηγυρίζουν και οι πολίτες αυτοί της Χώρας.

Δικαιολογημένα; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Πώς είναι δυνατόν να μας έχουν πείσει πως ότι έγινε στις Βρυξέλλες είναι για το καλό της Ελλάδας;

Εκτός κι αν η Ελλάδα είναι όλοι οι παραπάνω (τραπεζίτες, Μ.Μ.Ε. και οι υπάλληλοί τους).

Είναι δυνατόν να μας λένε πως για τα επόμενα 30 χρόνια θα είμαστε υπό την αυστηρή επιτήρηση της Τρόικας κι εμείς να πανηγυρίζουμε;

Έχουμε καταλάβει πως από δω και πέρα, κάθε τρίμηνο θα έχουμε και νέα χειρότερα μέτρα γιατί τα προηγούμενα δεν θα έχουν αποδώσει;

Πάντως φαίνεται πως τα Μ.Μ.Ε. ασκούν τόση επιρροή στον κόσμο που λίγο έλλειψε να είχαμε πανηγυρισμούς στην Ομόνοια και στις πλατείες της χώρας όπως και το 2004 που πήραμε το Ευρωπαϊκό.

Που πας ρε Καραμήτρο…

Ο Καραμήτρος του e-Volos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει