ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έληξε η Δεύτερη Συνάντηση Επαγγελματιών Σκιάθου

Έληξε πριν από λίγο η 2η Συνάντηση Επαγγελματιών Σκιάθου που έλαβε χώρα στο Λύκειο του Νησιού παρουσία του Δημάρχου κ . Πλωμαρίτη, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κουκουλάκη και φυσικά παρουσία των επαγγελματιών και όλων των άλλων φορέων του νησιού.

Τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος σύμβουλος Β. Σποράδων Φίλιππος Χήρας.

Η δεύτερη αυτή συνάντηση είχε ως στόχο τον απολογισμό της Τουριστικής σεζόν για το 2011, αλλά και τον προγραμματισμό για την τουριστική σεζόν του 2012.

Όλοι οι επαγγελματίες, αλλά και οι φορείς του νησιού δήλωσαν ικανοποιημένοι από την τουριστική περίοδο και θεωρούν μεγάλη επιτυχία για τη Σκιάθο το ότι κατάφερε να αυξήσει των αριθμό των επισκεπτών της εν μέσω της οικονομικής ύφεσης.

Εκ μέρους του Περιφερειάρχη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βορείων Σποράδων, Φίλιππος Χήρας δήλωσε τα εξής:

» Η Περιφέρεια είναι εδώ για να στηρίξει όσο και όπως μπορεί τα νησιά μας. Δεν είναι τυχαίο πως το 90% των προεκλογικών δεσμεύσεων του Περιφερειάρχη μας, Κώστα Αγοραστού, γίνονται πραγματικότητα. Θα ήθελα και ως πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου να τονίσω την ανάγκη που υπάρχει για στήριξη των νησιών από το Πήλιο και του Πηλίου από τα νησιά. Όρεξη, διάθεση και όραμα υπάρχει, έστω και με λίγα χρήματα, όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης, ο κ. Χηράς, ο νέος πρόεδρος του Χιονοδρομικού, συναντήθηκε με τον πρώην Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου κ. Αθανάσιο Λατούδη, για να ανταλλάξουν απόψεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει