Π. Σκοτινιώτης: "Η διάκρισή σου αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Βόλο και την Ελλάδα"

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Βολιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη

Τα συγχαρητήριά του στον 24χρονο αθλητή του Γ.Σ. Βόλου Κώστα Φιλιππίδη, για την κατάκτηση της έκτης θέσης στο άλμα επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Νταεγού, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε επιστολή του τα ακόλουθα:

«Η εντυπωσιακή επιτυχία σου στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου της Νταεγού, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στο άλμα επί κοντώ και ισοφαρίζοντας το εθνικό ρεκόρ, μας έδωσε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Η παγκόσμια αυτή διάκρισή σου αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Βόλο και την Ελλάδα.

Σε παρακαλώ να δεχθείς τα θερμότατα συγχαρητήρια όλων μας για τις συνεχείς προσπάθειες, τους κόπους, τις υψηλές επιδόσεις και τις παγκόσμιες επιτυχίες σου στο σπουδαίο αυτό άθλημα. Σου ευχόμαστε από καρδιάς να είσαι πάντα γερός και να μας χαρίσεις ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή σου, όπως φυσικά και στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για τη στήριξη που προσφέρει και την ανεκτίμητη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον κλασικό αθλητισμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει