Π. Σκοτινιώτης: "Κορυφαίες διακρίσεις για τον Βόλο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις"

Ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης προς τους μαθητές σχολείων της πόλης που πέτυχαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ, απευθυνόμενος στους νέους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν, τονίζει ότι υπάρχουν πολλές άλλες διέξοδοι, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην παραγωγή.

Αναλυτικά, ο κ. Σκοτινιώτης επισημαίνει σε δήλωσή του τα ακόλουθα:

«Για μια ακόμη φορά η πόλη μας, ο Βόλος, κατέγραψε μεγάλες επιτυχίες, και μάλιστα με πολλές κορυφαίες διακρίσεις, στις Eξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θα ήθελα να συγχαρώ κάθε νέα και νέο, που πέτυχε να εισαχθεί σε Τμήματα των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία, υγεία και δύναμη στο νέο, δημιουργικό κύκλο της ζωής τους. Να συγχαρώ, ταυτόχρονα, τους καθηγητές και τους γονείς τους, για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή.

Για τους νέους που δεν κατάφεραν σε αυτή τη φάση να εισαχθούν, υπάρχει πάντοτε η δεύτερη ευκαιρία και, φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες διέξοδοι, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην παραγωγή. Αλίμονο αν η επιτυχία στην ζωή εξαρτιώταν μόνο από την εισαγωγή σε ένα ΑΕΙ ή σε ένα ΤΕΙ.

Σε όλους τους νέους μας λοιπόν που διαγωνίστηκαν, τους εύχομαι καλή επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους. Ελπίζω να τους καμαρώσουμε όλους σκεπτόμενους πολίτες και άξια μέλη της κοινωνίας μας, που με τις γνώσεις, την εργατικότητα, το ήθος και την αγωνιστική τους στάση στη ζωή, θα συμβάλουν σε μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη και πιο ευημερούσα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει