Ρούφηξαν από δεξαμενές βενζινάδικου 250 λίτρα πετρελαίου

Πρωτοφανές περιστατικό επαναλαμβανόμενης κλοπής καυσίμων από πρατήριο υγρών καυσίμων, σημειώθηκε στο Ομορφοχώρι Λάρισας.
Οι άγνωστοι δράστες, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, «ρούφηξαν» από τις δεξαμενές του βενζινάδικου 250 λίτρα πετρελαίου, ενώ παράλληλα διέρρηξαν το πρατήριο και αφαίρεσαν λάδια αυτοκινήτων, 30 ζευγάρια υαλοκαθαριστήρων, αλλά και διάφορα φαγώσιμα είδη από το ψυγείο.
Ο ιδιοκτήτης επισκεύασε τις ζημιές, έφτιαξε τις κλειδαριές, προμηθεύτηκε νέα καύσιμα και το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό.
Βρήκε το βενζινάδικο του και πάλι άδειο από καύσιμα την Τρίτη το πρωί. Οι δράστες, πέρασαν από τα ίδια σημεία, έσπασαν τις κλειδαριές και ασφάλειες και εφοδιασμένοι με μηχάνημα άντλησης, λάστιχα και βυτία, πήραν τα καύσιμα. Την πρώτη φορά είχαν πάρει και από τις αντλίες, αλλά τη δεύτερη, δεν μπόρεσαν να πάρουν καύσιμα από κει.
Άδειασαν φορητή δεξαμενή νερού και τη γέμισαν με κλεμμένα καύσιμα ενώ προσπάθησαν να πάρουν και δύο βυτία μεταφοράς καυσίμων, προφανώς για να τα γεμίσουν με κλεμμένα καύσιμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η συνολική ζημιά που προκάλεσαν στο ιδιοκτήτη του πρατηρίου εκτιμάται στο 10 χιλ. ευρώ.
Πηγή – Protothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει