Σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων από τον Σύλλογο Εστίασης και Διασκέδασης Ν.Μαγνησίας

Σεμινάρια Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων με Πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Διασκέδασης για τα μέλη του σε όλο τον νομό Μαγνησίας.

Διάρκεια: 9 ώρες

Στόχος: Το σεμινάριο αποσκοπεί στην εκπαίδευση με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή των τροφίμων.

Αφορά: Στο προσωπικό & τους απλούς χειριστές τροφίμων των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων και έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με τον χειρισμό των τροφίμων, βάσει της ΥΑ 14708/28-08-2007/ ΦΕΚ 1616/8/17/08/2007.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής θα μπορούν τα μέλη να καλούν στα τηλέφωνα του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2421028476 – 2421076050.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε στα μέλη μας ότι είναι υποχρεωτική η από τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον κλάδο να έχουν την εν λόγω πιστοποίηση .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει