Στα χέρια της αστυνομίας δύο δραπέτες

Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή γύρω από τις φυλακές Τρικάλων

Έχοντας φτιάξει αυτοσχέδιες σκάλες με σχοινιά και ρίχνοντας γάντζους στον μαντρότοιχο των φυλακών, ανέβηκαν επάνω και εξαφανίστηκαν από κελί της τρίτης πτέρυγας των φυλακών Τρικάλων οι έντεκα Αλβανοί κρατούμενοι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες σε όλο το νομό ενώ σε γειτονικό χωριό των Τρικάλων εντοπίστηκαν δύο άτομα τα οποία προσάγονται στην αστυνομία για να διαπιστωθεί αν είναι από τους έντεκα που απέδρασαν.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν τους υπόλοιπους ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που οργανώθηκε η απόδραση και ποιος την οργάνωσε.

Νεότερες πληροφορίες δεν βεβαιώνουν την εσωτερική επίθεση από πλευράς Αλβανών προς τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους με όπλα, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι τέσσερις άγνωστοι ένοπλοι έφθασαν με κλειστό βαν έξω από τη φυλακή στις οκτώ και μισή χθες το βράδυ, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους έντεκα να αποδράσουν από το σημείο όπως και έγινε.

Πηγή – Νewsbeast.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει