Στην Καλαμπάκα οι ταξιτζήδες της Θεσσαλίας (photos)

Ειρηνική πορεία πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή το μεσημέρι λίγο μετά τις 12:00 οι ιδιοκτήτες Ταξί από όλη την Θεσσαλία προκειμένου να κάνουν για ακόμα μια φορά γνωστό το πρόβλημά τους προς την κυβέρνηση και δη στον κ. Ραγκούση.

Ταξί από όλη την Θεσσαλία, Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Καλαμπάκα, συγκεντρώθηκαν στην ανατολική πλευρά της Καλαμπάκας και των Μετέωρων, έκαναν τον γύρο των Ιερών Βράχων, διέσχισαν το Καστράκι, την κεντρική οδό της Καλαμπάκας, και χωρίς προβλήματα κατευθύνθηκαν κάτω από τον ΟΣΕ Καλαμπάκας όπου σταμάτησαν.

Στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες στην πανθεσσαλική πορεία, κατευθύνθηκαν στο αμφιθέατρο της πλατείας Δημουλά, όπου άκουσαν τα λεγόμενα των Προέδρων των κατά τόπους σωματείων. Εκεί οι πρόεδροι σε δηλώσεις τους έκαναν γνωστό το πρόβλημα τους, που αφορά την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους και τόνισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους εάν δεν γίνει διάλογος με τον Υπουργό και δεν βρεθεί λύση.

Στη συνέχεια μετά τις 15:00 το μεσημέρι το κομβόι των Ταξί επέστρεψε στα Τρίκαλα και στις άλλες πόλεις τους, για να μεταφέρει τις φωνές απελπισίας των συναδέλφων τους.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Πηγή: kalabakacity.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει