Στο τέλος Ιανουαρίου η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα παραδοθούν οι Εργατικές Κατοικίες Βελεστίνου στους 40 δικαιούχους όπως τονίστηκε από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας με τον οποίο επικοινώνησε χθες η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου.

Οριστικοποιείται πλέον και χρονικά η ολοκλήρωση της παράδοσης των Εργατικών Κατοικιών στο Βελεστίνο.

Η κ. Λαΐτσου επικοινώνησε χθες με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΚ κ. Αντωνάκο που έχει ασχοληθεί επισταμένως με το συγκεκριμένο έργο στο Βελεστίνο, όπου και της ανακοίνωσε πως οι Εργατικές Κατοικίες θα παραδοθούν στο διάστημα 28-31 Ιανουαρίου. Ακριβής ημέρα ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο η παράδοση θα γίνει σε εκείνο το διάστημα.

Στις Εργατικές Κατοικίες ήδη ολοκληρώθηκαν με εργολαβία της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι εργασίες τοποθέτησης των κιγκλιδωμάτων, ενώ πλέον ολοκληρώνονται και οι συνδέσεις των σπιτιών με την ηλεκτροδότηση μέσω της τοποθέτησης των ειδικών συσκευών.

Όπως τονίζεται από τη Δημοτική Αρχή, είναι πολύ σημαντικό που οι Εργατικές Κατοικίες θα παραδοθούν στους δικαιούχους και παρά τις αλλαγές που έχουν επέλθει τον τελευταίο χρόνο στον ΟΕΚ. Και ένα έργο που έπρεπε να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία, γίνεται πλέον πραγματικότητα.

Οι δικαιούχοι που θα διαμείνουν στα σπίτια, ανέρχονται στους 40. Η τελευταία ίσως εκκρεμότητα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, χωρίς να συνδέεται όμως με την παράδοση των σπιτιών, είναι η ασφαλτόστρωση των δρόμων στο συγκρότημα των Εργατικών Κατοικιών.

Για τη συγκεκριμένη παρέμβαση ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχει απευθυνθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου τόνισε αναφορικά με την τελευταία εξέλιξη πως «επικοινώνησα με το αρμόδιο μέλος του Δ.Σ. του ΟΕΚ από την Αθήνα κ. Αντωνάκο ο οποίος και μου τόνισε πως η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για οριστική εξέλιξη που μας ικανοποιεί όλους και ιδιαίτερα τις οικογένειες που αναμένουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Εδώ και καιρό καταβάλλαμε ως Δήμος κάθε προσπάθεια για να έρθει αυτή η στιγμή, μέσω της συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τον ΟΕΚ, και να που βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν ο στόχος γίνει πραγματικότητα. Ως Δημοτική Αρχή ενημερώσαμε τους δικαιούχους για την σημαντική αυτή εξέλιξη και είμαστε σε επικοινωνία αναμένοντας την παράδοση των οικιών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει