Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη σε Τ. Καλαμποκά, Στ. Παπαχρήστο και ΟΕΑ & ΝΑΒ, για τις επιτυχίες τους

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη έλαβαν η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά, για το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, ο Στέργιος Παπαχρήστος, για την 4η θέση στον τελικό του απλού σκιφ, στο ίδιο πρωτάθλημα, καθώς και η ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ & ΝΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, δήλωσε:

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η πόλη μας πανηγυρίζει δυο νέες επιτυχίες αθλητών μας και των ομάδων της περιοχής, οι οποίες ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του Βόλου στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Θέτοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά, η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, πετυχαίνοντας παράλληλα και παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία της, ενώ ο Στέργιος Παπαχρήστος, συνεχίζοντας και αυτός στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών, κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του απλού σκιφ, στο ίδιο πρωτάθλημα.

Απευθύνουμε θερμά συγχαρητήρια, για μία ακόμη φορά, στους δυο αθλητές, στους γονείς τους, στους προπονητές αλλά και στα αθλητικά σωματεία τους, και ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν αυτό το δύσκολο δρόμο.

Ταυτόχρονα συγχαίρουμε την ομάδα Υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ & ΝΑΒ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην τελική φάση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο της στην Β΄ Εθνική κατηγορία και ευχόμαστε στους αθλητές της, στους προπονητές και στους διοικούντες καλή συνέχεια, με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, σε ένα άθλημα με μεγάλη παράδοση στη πόλη μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει