Συζήτηση για τη μετατροπή της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ. N. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σε ΙΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνάντηση εργασίας στο Γ.Ν.Βόλου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του διοικητή κ.Κ.Καραμπάτσα του αν.διοικητή κ.Χ.Μπαλή του μέλους του Δ.Σ. που έχει οριστεί εκ μέρους της διοίκησης για την παρακολούθηση των δράσεων της Σχολής κ.Μ.Γαβαλά ,τη Διευθύντρια της Σχολής κ.Ε.Μπελέτη και τα στελέχη του νοσοκομείου που απασχολούνται με το εκπαιδευτικό μέρος και τις πρακτικές ασκήσεις σπουδαστών κ.κ. Λ.Πατρώνη , προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού και Φ. Βακάλη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της μετατροπής της ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σε ΙΕΚ μετά τη δημοσίευση σχετικού ΦΕΚ για το θέμα αυτό.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου απέστειλε επιστολή στους κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή Υπουργό Υγείας και κ.Ανδρέα Ξανθό Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας περιγράφοντας τα ισχυρά πλεονεκτήματα του εγχειρήματος τα οποία επιγραμματικά είναι :

α.Προσελκύει το ενδιαφέρον σπουδαστών απ΄ όλο το Νομό αλλά και την περιφέρεια Θεσσαλίας,

β. Στην περίοδο των 36 ετών λειτουργίας της, έχουν αποφοιτήσει 1090 μαθητές με άρτια επαγγελματική εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση

γ.Η λειτουργία της Σχολής δεν επιβαρύνει το νοσοκομείο με ενοίκια και άλλα έξοδα,καθώς στεγάζεται σε ιδιόκτητο, διώροφο κτίριο και διαθέτει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια Νοσηλευτικής και αίθουσες διδασκαλίας σε εξαιρετική κατάσταση

δ. Διαθέτει μόνιμο προσωπικό με όλα τα τυπικά προσόντα(Παιδαγωγική επάρκεια , μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών,συμμετοχή σε συνέδρια και ερευνητικά προγράμματα και αναγνωρισμένο επιστημονικό και διδακτικό έργο), το οποίο συνεπικουρείται εθελοντικά στο διδακτικό του έργο από ιατρικό,νοσηλευτικό και νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει