Συμμετοχή στις επιμελητηριακές εκλογές ζητά ο υποψήφιος πρόεδρος Α. Αθανασός

Κάλεσμα του Απόστολου Αθανασού για συμμετοχή στις εκλογές που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συναδέλφισες και συνάδελφοι επιχειρηματίες της Μαγνησίας

Φίλες και φίλοι,

Η στιγμή της μεγάλης απόφασης έφτασε. Στις 27 και 28 του Νοέμβρη, εσείς αποφασίζετε για την πορεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ασφαλώς και διαφέρουμε με τη σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου, τόσο σε στόχους, όσο και σε πρακτικές.

Η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητήριου, απέτυχε παταγωδώς να επιτελέσει τον θεσμικό της ρόλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και το Επιμελητήριο είναι ένας αποτυχημένος θεσμός. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Όλοι μαζί μπορούμε. Η στήριξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας είναι ο δρόμος και φυσικά η επιχειρηματικότητα δε μπορεί να υπάρξει χωρίς τους επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο δεν υπάρχει μόνο και μόνο για να εισπράττει συνδρομές για θεώρηση βιβλίων. Αυτό σ’ ένα μεγάλο βαθμό ισχύει σήμερα. Αυτό ακριβώς θέλουμε να ανατρέψουμε. Ο μεγάλος μας στόχος είναι οι συνδρομές των μελών του Επιμελητηρίου να τους επιστρέφονται μέσα από την παροχή χρήσιμων και αποτελεσματικών υπηρεσιών

Απαιτείται ανατροπή, απαιτείται Ανανέωση τώρα. Μαζί Μπορούμε να δρομολογήσουμε μια νέα πορεία στο Επιμελητήριο, ώστε με παρεμβατικότητα, διαφάνεια και υποστηρικτικότητα, να διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Στέλνουμε μήνυμα Ενότητας, Νίκης και Ελπίδας: Καλούμε τον κόσμο της αγοράς του τόπου μας, να περάσει από το στάδιο της αμφισβήτησης και της άρνησης στη θετική πράξη και την πρωτοβουλία, ώστε οι σκέψεις, οι προτάσεις, οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί του, να μετουσιωθούν σε πνοή ελπίδας και προκοπής για όλους.

Φίλες και φίλοι,

Συναδέλφισες και συνάδελφοι επιχειρηματίες της Μαγνησίας

Ο συνδυασμός μας δεν είναι συνδυασμός ευκαιρίας για να καταλάβουμε θώκους εξουσίας. Δεν ανακαλύψαμε σήμερα το Επιμελητήριο. Μας χαρακτηρίζουν, μας δεσμεύουν και μας διαφοροποιούν ριζικά από τους άλλους επιμελητηριακούς συνδυασμούς, 2 βασικοί, θεμελιώδεις παράγοντες:

Το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις μας. Είμαστε ο μόνος συνδυασμός που έγκαιρα, εδώ και πάνω από ένα μήνα, έχουμε καταθέσει ανοικτά στα μέλη, μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης, τι ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε ως νέα διοίκηση. Δεν υποσχόμαστε τα πάντα, δεσμευόμαστε όμως για αναγκαία και τα αυτονόητα.

Τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συνδυασμό μας. Δεν θα βρείτε στο ψηφοδέλτιό μας πρόσωπα που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην απερχόμενη διοίκηση της απραξίας που έφερε σε τέλμα το επιμελητήριο. Θα βρείτε όμως νέους ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, επιστήμονες και καθημερινούς ανθρώπους του επιχειρείν, έμπειρους και νέους επιχειρηματίες, αποφασισμένους να κάνουν πράξη αυτό που μας ενώνει: Το Πρόγραμμά μας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκλογές την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 που θα γίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο. Η συμμετοχή όλων, έχει μεγάλη σημασία. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε πράξη τη μεγάλη ανατροπή και να περάσει επιτέλους το επιμελητήριο στα χέρια των μελών του.

Σας καλούμε να συγκρίνετε και να κρίνετε τους επικεφαλείς των συνδυασμών, τα στελέχη που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια και τα προγράμματα των παρατάξεων. Σας καλούμε να κρίνετε και να επιλέξετε, με το χέρι στην καρδιά, αλλά και με περισσή σκέψη, την αυριανή διοίκηση του επιμελητηρίου.

Σκεφθείτε και αποφασίστε ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος Πρόεδρος του επιμελητηρίου, ποιοι θα στελεχώσουν την επόμενη διοίκηση και τι δεσμεύονται να υλοποιήσουν.

Η Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας και ο επικεφαλής υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Απόστολος Αθανασός, είναι η καλύτερη εγγύηση για το Επιμελητήριο των πολλών και όχι των λίγων, είναι η φωνή των πολλών,

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο μεγάλο και όμορφο αγώνα της ελπίδας και της ανατροπής.

Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε την ελπίδα πράξη

Μαζί, θα νικήσουμε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει