Συνάντηση Ζ. Μακρή με εργαζομένους του σωματείου ΔΕΥΑ Ν. Μαγνησίας

ΕΠΙΣΗΣ, τί δήλωσε σε αθηναϊκό ραδιόφωνο για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου

Συνάντηση με εργαζομένους του σωματείου ΔΕΥΑ Ν. Μαγνησίας είχε χθες το μεσημέρι η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης η κα Μακρή άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις των εργαζομένων για τα προβλήματα της υπηρεσίας τους.

Η κα Μακρή θα επιδιώξει να έχει συνάντηση και με τους εργαζομένους του 2ου σωματείου, όταν η πρόεδρος τους κα Καρακώστα επιστρέψει στην υπηρεσία της από την καλοκαιρινή της άδεια.

Η κα Μακρή παράλληλα παρουσίασε χθες σε αθλητική εκπομπή του αθηναϊκού ραδιοφωνικού σταθμού Blue Sky τις θέσεις της για τη νομικά ατεκμηρίωτη απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ, που υποβίβασε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και δήλωσε την πλήρη συμπαράστασή της στην ομάδα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δικαιολογημένη αντίδραση και πικρία της τοπικής κοινωνίας και, τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ θα δικαιώσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και θα άρει κάθε αίσθημα αδικίας που αισθάνονται οι Βολιώτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει